Football Manager 2012 - Општа дискусија

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
Ќе може некој да ми каже како да регистрирам играч? Ми помина рокот кога се регистрираат играчите пред да почне сезона и после тоа го земав Стариџ од Челзи на позајмица и сега незнам како да го регистрирам.. и ако може да ми даде или пратите по ПП линкови од логоата и лицата на играчите, тоа се комплет што е.
Пробај овде:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Играш менаџер без дресови и без real names!!!!!!111!! o_O
Ме нервираат дресовите искрено, логоа и фаци да, али можам и без дресови :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Moжам некако да ја откажам репрезентацијата,т.е да не бидам веќе тренер ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Moжам некако да ја откажам репрезентацијата,т.е да не бидам веќе тренер ?
Сигурен сум дека може, е сеа не знам точно кај беше, неам ФМ да уклучам, таму горе кај што ти го пишува името кликни, и Options мислам дека имаше нешто Retire from или нешто така слично, и бираш сакаш од репрезентацијата или од клубот..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сигурен сум дека може, е сеа не знам точно кај беше, неам ФМ да уклучам, таму горе кај што ти го пишува името кликни, и Options мислам дека имаше нешто Retire from или нешто така слично, и бираш сакаш од репрезентацијата или од клубот..
Ни на крај памет да побарам таму,фала ти.

Инаку бев тренер на италијанската репрезентација,ама многу треба да играм така,а немам време,вака само Интер доволен ми е,може летово и Интер да го напуштам ако дојде некоја добра понуда од другите клубови.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 01:33 ---
Уште малку помош ми треба,ме бараат за тренер Англија,Аргентина,Бразили Франција,сезона 2018,а сите имаат страшни состави,каде да одам ? :icon_mrgr:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Ни на крај памет да побарам таму,фала ти.

Инаку бев тренер на италијанската репрезентација,ама многу треба да играм така,а немам време,вака само Интер доволен ми е,може летово и Интер да го напуштам ако дојде некоја добра понуда од другите клубови.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 01:33 ---
Уште малку помош ми треба,ме бараат за тренер Англија,Аргентина,Бразили Франција,сезона 2018,а сите имаат страшни состави,каде да одам ? :icon_mrgr:
Pa moes i na tim i na reprezentacija istovremeno. Inaku idi vo Brazil, najbolji talenti imaat oni vo idnina, drugive slabo, pogotovo anglicanite. T.e. za izbor na kvalitetni igraci, najbolji ti se Brazil.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Земи ги Франција, најдобри таленти има на почетокот, треба сите да се играчишта во 2018.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сепак се одлучив за Бразил,талентите а и моменталната репрезентација им се WOW,неки нови ненормални клинци.
Јас имам напаѓач во Интер,ќе ставам скриншот утре,мрза ми е сега 21,а веќе има 44 звездички и ми е key player во тим.
Составот им е :eek:

Иначе во Италија,сезона 2018 место таленти пола земја антиталенти,ама некако скрпив состав,ама не се мотивираат никако дибеците.
Штета порничи не може да се пуштаат,може така ќе ги мотивирам.
А добри резултати имав со нив,колку за репрезентација полна со антиталенти.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

I miss my FM save file :( Секој пат кога ќе влезам во темава криво ми станува што ми се заеба фајлот :'(

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
I miss my FM save file :( Секој пат кога ќе влезам во темава криво ми станува што ми се заеба фајлот :'(
Eee ja со Бирмиргем каков сејв имав (уште имам додуша, али не го лоадира)... Никогаш нема да го прежалам...

:(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може се глупирам али нема везе... кога ќе одите на лоад фајлс од стартното мени, не ви дава таму да одберете помеѓу името_на_сејвот, името_на_сејвот(2), името_на_сејвот(3) ? Пошо кај мене имам приметено си се прават самите ко бекап верзии, а јас ништо немам чепкано. Ај видете баш.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.798
Има и кај мене од порано такви сејвови со 2-3 бекапи, ама последниве неколку немаат. Мислам дека имаше негде да се намести дали да снима бекапи при сејвување.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Одкако завршив со Свонси на 4то место на табела и с епласирав во Лш ме побараа од Интер и секако дека неможев да одбијам и прифатив/ ССеа ја започнав новата сезона прва утакмица со Јувентус на гости и победа од 3-1 се надевам дека и така ќе продолжам! Инаку станав и селектор на Италија па ќе видиме и таму како ќе течат работите. На полусезона ќе поставам еедно мало ревју со Интер!

Kajgana Shop

На врв Bottom