Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ај некој ако може да ми каже каде може да се најде парфемот. Знам дека почнаа пак да го продаваат, го осетив кај една пријателка но не ја прашав од каде го купила.

$(KGrHqVHJEQE-QjQTwvQBPp5qht!(Q~~60_35.JPG

Дечки, ај некој ако може да ми каже каде може да се најде парфемот. Знам дека почнаа пак да го продаваат, го осетив кај една пријателка но не ја прашав од каде го купила.

$%28KGrHqVHJEQE-QjQTwvQBPp5qht%21%28Q%7E%7E60_35.JPG

Колку е јак овој веѓи паѓаат, како можеш да го поднесуваш :)
Малку оф.

жени ...не се за џабе од Венера
:)
--------------------------------------------
баскет да не купил некој сега скоро, од каде, шо цена ...?

$%28KGrHqVHJEQE-QjQTwvQBPp5qht%21%28Q%7E%7E60_35.JPG

На фри шоп да провериш само. :D

Ај мала помош...ми треба мини фрижидерче на старо (несакам на ново зашто за тие пари ќе си купам асален фрижидер) ако има некој или знае каде се продаваат половно.... или пак ако има некој стар фрижидер дома што сака да го продаде нека каже
фала однапред:):):):)

Кај можам да најдам сервисер за монитори? Некој ако има искуство нека сподели...

Кај можам да најдам сервисер за монитори? Некој ако има искуство нека сподели...

Провери или јави се во Видео Дата карши Зоолошка се наоѓа. Таму сервисираат секакви апарати. :)

Каде можам да најдам NY hats во Скопјево?
31500.jpg

New%20Era%209FIFTY%20Snapback%20Adjustable%20Hats%20New%20York%20Yankees%20NY%2013%20Pink%20Black.jpg

ny-yankees-vizziggy-new-era-59fifty-fitted-hat.jpg

елементи за ковано железо каде има ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom