Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
ЈЕР времето одминува
Само што сакав да го пишам ова, значи како ме нервира кога употребува србизми :mad:
Инаку за коментирањето ми е смешен, се глупира :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
edna golema reprezentacija si zamina,ostana da vidime koja druga golema reprezentacija ke si zamine :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
edna golema reprezentacija si zamina,ostana da vidime koja druga golema reprezentacija ke si zamine :)
Ако Германија ги победи Данска, а Холандија слави против Португалија со 2 гола или повеќе разлика Холандија иде даље ...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Браво за Германија покажаа одлична игра ,штета што најверојатно ќе испадне Холандија не ми се верува да ги торпедираат Португалците во последно коло ама и релно гледано не ни заслужуваат да одат поматаму со играта што ја прикажаа .

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Швабиве во стилот на Итаљаните ... 2 шута 2 гола.:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вие што пишувате дека не требало да стартува со двајца деструктивци, Ван Бомел и Де Јонг, него требало Ван дер Варт... озиблно мислите дека тоа е проблемот !? :cautious:

Формацијата и тактиката е најмалиот проблем кај нив. Проблемот се самите играчи. Имаат преценета репрезентација, уште на почетокот пишав.

Одбраната им е катастрофа! Не е таа од СП. Го немаат сега на лев бек најодбриот од СП 2010, Џовани ван Брохост, туку игра тој што не му го знаат името коментаторите.

Средината анемична. Кој ќе ја предводи? Снајдер кој имаше лоша сезона во шестопласираниот тим у Серија А !? Робен (немора објаснување за него) !? Ван дер Варт, играчот кој цела кариера се бори да стане класа играч !? Афелај !? :pos:

Нема бе, преценети се тотално. Се е засновано на индивидуалност кај нив. Погледнете ги швабите, МАШИНЕРИЈА !!!

Плус, Холанѓаните го немаат најбитното, дисциплина и добра атмосфера. Носевите им се дигнати у облаци... епа чим сакаат да летаат толку, нека летаат сега со авионот накај дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom