thelaw
И двете прашуваа зависи кај која ќе се паднеш. Јас лично бев кај Родна и мислам дека она полесно прашуваше и Тина беше сосема ок ама знаеше нешто да праша некој со намера да го збуни, но ако ти е совладан материјалот 8ца ептен лесно се добива. Мене ме праша за ограничена деловна способност, отстапувања од принцип на слободна иницијатива и да и набројам само видови застапништво и ми вика 10ка и ја ваква
не ми се веруваше бев меѓу првите и очекував ќе ме прашува повеќе ама ептен лесно ептен. Иначе колоквиумите мене потешки ми беа пошо позната си е она по нејзините колоквиуми со само 1 сменето зборче ама се поминува. Само обрни внимание мн на дефинициите од збор до збор какви што се. Ние сега полагаме на 15 прашања со 8 се поминува на влезен колок јас првиот со 9 бода го поминав со 1 читање на книгата пошо планирав граѓанско да го оставам а вториот убаво си го читав и 14че.Не читај површно, за испит ќе помине и тоа ама колоквиоумите се зезнати ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И двете прашуваа зависи кај која ќе се паднеш. Јас лично бев кај Родна и мислам дека она полесно прашуваше и Тина беше сосема ок ама знаеше нешто да праша некој со намера да го збуни, но ако ти е совладан материјалот 8ца ептен лесно се добива. Мене ме праша за ограничена деловна способност, отстапувања од принцип на слободна иницијатива и да и набројам само видови застапништво и ми вика 10ка и ја ваква
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)