Море луѓе, јас еве не ви замерувам, коментирајте на моите типови шо сакате, заебавајте се, дупете, шо сакате....јас си осетив дека добро ми оди вака по две утакмици да си типувам, ми тргна, али денеска еве не бидна ништо, и реално тешки беа. За Грција очекував Х ама пишав 1 било кога поради таа нивна голема среќа што ја имаат а и поради коеф. (2.00). Али сеуште си имам добар процент (7/10) и вака ќе типувам до крај на групнава фаза. Кој сака нека прати, кој не не мора.
За утре....
Холандија-Германија 1&3+ 4.05 овде одма ќе ви кажам одам ЧИСТО НАВИВАЧКИ. Холандија ова и е како финале, мора да тепа ако сака 1/4 финале. Има комбинации и со нерешено па после победа со Португалија и со 4 бода да оди понатаму ама треба да се надева Данска да освои макс. 1 бод до крај па да се вади на гол-разлика. Германија секако ќе игра отворено, да даде барем 1 гол, не верувам дека има било какви шанси да заврши 0-0, а Холандија ако веќе победува скоро сигурно ќе биде со 3+ оти тешко да останат со таква одбрана да не примат гол.10 години Холандија нема победа над Германија, па време е

Или ќе покажат мадиња или ќе бидат најголемо разочарување на ЕП.
Данска-Португалија тим 2 дава 1+ прво и второ пол. 2.65
И тоа мислам дека Португалија ќе тепа со резултат 0:2 со по едне гол во двете полувремиња оти веќе им е скурчено само да играат, играат, да се трудат на првенствава и да губат. Плус Португалија има каде каде појака одбрана од Холандија и тешко Данска да даде гол. Можни стрелци Роналдо и Нани, пошто кутрите, практично и немаат напаѓач, голгетер во тимот и тоа е голем недостаток за Португалија.