KupiKniga.mk - online нарачка на книги

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
Книгите стигнуваат директно на домашна адреса, било каде во Македонија.
Се надевам дека ќе се обидете повторно, нема да зажалите бидејќи ќе се уверите во нашиот квалитет

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
Само до крајот на ЈУНИ!
Добијте популарен бизнис бестселер на македонски бесплатно!

Изберете еден од следните бизнис бестселери:
- Услуга од пет звезди за буџет од една - Мајкл Хепл
- Уметноста на почетокот - Гај Кавасаки
- Пурпурна крава - Сет Годин
- Од добри до одлични - Џим Колинс

http://www.kupikniga.mk/freebestseller.aspx

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Може да се најде јужнословенска литература од пред и повоениот период?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Само до крајот на ЈУНИ!
Добијте популарен бизнис бестселер на македонски бесплатно!

Изберете еден од следните бизнис бестселери:
- Услуга од пет звезди за буџет од една - Мајкл Хепл
- Уметноста на почетокот - Гај Кавасаки
- Пурпурна крава - Сет Годин
- Од добри до одлични - Џим Колинс

http://www.kupikniga.mk/freebestseller.aspx
Штета што не може да се избере бизнис книга по слободен избор :D Претерувам ли? :D

Инаку, за случката со Princ, не сум некој стручњак, ама мислам дека требало да добие нешто повеќе од само враќање на парите. Бар така би постапиле Amazon во своите почетоци.

P

Princ

Гостин
Интересно што го спомна тоа... не дека ми треба да ми дадат нешто, чуден ми е менталитетот што го имаме во земјава во аспект на менаџирање со грешки кои самата компанија ги прави. У стилу, па ти ги вратиле парите, што сакаш повеќе. Ало, нормално дека ќе ми ги вратат моите тешко заработени пари кои по нивна грешка ми ги зеле. Кражба е во спротивно, изнудување.
Ама ај, ваљда (сите ние) ќе научиме како да водиме бизнис и ќе научиме (сите ние) дека задоволството на купувачот треба да ни биде врвна цел.

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30

За сите оние на кои Македонија им е длабоко во срцето, за оние кои сакаат овие слики и зборови да ги пренесат на идни поколенија.
За сите оние кои ги сакаат пределите, приказните и легендите со кои оваа чудесна земја е богата да ги отргнат од заборавот и минливоста. Во оваа книга со околу 770 фотографии е ставено се што мора да се запознае и почувствува, бидејќи Македонија е неповторливо доживување.

http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=2635

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ај сега уште книгите Игра на Тронови да ги ставите и ќе бидете комплетирани! Гледам има голем избор на книги, ама овие ги нема.
‘‘A song of Ice and Fire‘‘ книгите мислиш :)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203

За сите оние на кои Македонија им е длабоко во срцето, за оние кои сакаат овие слики и зборови да ги пренесат на идни поколенија.
За сите оние кои ги сакаат пределите, приказните и легендите со кои оваа чудесна земја е богата да ги отргнат од заборавот и минливоста. Во оваа книга со околу 770 фотографии е ставено се што мора да се запознае и почувствува, бидејќи Македонија е неповторливо доживување.

http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=2635
5000 ден за книгава? ......:facepalm:

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
Прочитајте ја првата глава и нарачајте онлајн...
http://kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=1116

„Што би правел без тебе, Луси Браун?“ рече и ме бакна нежно. Го држев неговото лице и го бакнав и јас. Имав чувство дека животот не може да биде посовршен. И бев во право, немаше да биде. До крајот на следниот ден, ќе бидам мртва...

Луси Браун е на прагот на исполнувањето на својот сон. Треба да се омажи со човекот на нејзиниот живот: прекрасниот, згодниот, забавниот Ден... Тие се совршен пар кој не може да дочека остатокот од животот да го помине заедно. Но, судбината на Луси е поинаква. Таа не ја дочекува свадбата бидејќи ден пред неа умира додека се обидува да го најде идеалниот подарок за Ден. Она што најмногу ја мачи е тоа што пред да умре, таа беше лута и кога тој рече Те сакам, Луси Браун... таа не рече ништо! Уште несвесна за она што се случува, Луси се буди во предворјето - заглавена на пат помеѓу земјата и рајот. Не, ова не смееше да ѝ се случи! Па утре требаше да биде најсреќниот ден во нејзиниот живот. Таа не бараше премногу од проклетиот живот, таа бараше само да биде со човекот што го љуби и Господ реши дека на тоа треба да му се стави крај. И како да не е доволно лошо што е мртва, зарем мораше да умре без да му каже дека и таа го сака?!

Но чекајте, Луси има избор пред ескалаторот на Рајот. Да, таа може да одбере... Дали сака да оди во рајот и вечно да остане таму... или... сака да се врати на земјата како дух за да биде покрај својата сродна душа? Иако изборот е тежок, па што може проклетиот дух да прави на земјата, не може да живее како човек, Луси сепак одлучува дека не смее да замине пред да се увери дека Ден е добро и пред да му каже дека го сака... Одлуката е донесена, РАЈОТ МОЖЕ ДА ПОЧЕКА!

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија! Само на www.kupikniga.mk во наредните недела дена ќе бидат достапни СИТЕ изданија од сите српски издавачи! Покрај постојните 3200 наслови на македонски јазик, на едно место ќе Ви бидат достапни над 6000 наслови на српски јазик кои ќе може да ги купувате од дома и ќе ви бидат испорачани до вашата врата.

С

Сибињанин Јанко

Гостин
ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија! Само на www.kupikniga.mk во наредните недела дена ќе бидат достапни СИТЕ изданија од сите српски издавачи! Покрај постојните 3200 наслови на македонски јазик, на едно место ќе Ви бидат достапни над 6000 наслови на српски јазик кои ќе може да ги купувате од дома и ќе ви бидат испорачани до вашата врата.
Ке има изданија на Клио?

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
Да, ќе ги има СИТЕ изданија од СИТЕ издавачки куќи во Србија.

Kajgana Shop

На врв Bottom