N
Nessa Alcarin
Гостин
Евоулирав, за разлика од некои ...Незнам како успеа да ги споиш овие четири реда. Ти завидува.
Евоулирав, за разлика од некои ...Незнам како успеа да ги споиш овие четири реда. Ти завидува.
A темава што е, the art of trolling?
Од мајмун? Алал вера, ја од диносаурус.Евоулирав, за разлика од некои ...
I can tell ...Од мајмун? Алал вера, ја од диносаурус.
Од мајмун? Алал вера, ја од диносаурус.
Па колку ли само го дрвеше... ништо чудно и да ти пукне........ахххх курот од овакви пукнал
Evoluirale be, ne li znaesh deka povekje od 95% od naucnicite se darvinisti?!? Pred 200 godini bea 1%.Не бегај од тема, зошто не евоулирале повеќе Дарвини?
I can tell ...
I thought I smelled some 65 million year old mental stagnation a page ago ...
Now I know why.
Evoluirale be, ne li znaesh deka povekje od 95% od naucnicite se darvinisti?!? Pred 200 godini bea 1%.
Imash nekoe drugo ovaka inteligentno prasanje?
Кој тоа вели дека еволуирале од мајмуни? Земи читни биологија малце, не треси зелениСтагнација е благослов од Дедо Нургл.
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 10:04 ---
Значи 95% од научниците се од исто семејство мајмуни од кое еволуирал Дарвин? Зошто ти не си еволуирал во Дарвин? Нали си паметен?
Даље, ако не постојат богови ти не би имал мислење за нив.
Слаб си ти трол, друже. Пробуваш да си интересен, ама т'нко некако...Значи 95% од научниците се од исто семејство мајмуни од кое еволуирал Дарвин? Зошто ти не си еволуирал во Дарвин? Нали си паметен?
Даље, ако не постојат богови ти не би имал мислење за нив.
Кој тоа вели дека еволуирале од мајмуни? Земи читни биологија малце, не треси зелени
Ти тоа знаеш дека постојат богови? Или твоја претпоставка само?
Слаб си ти трол, друже. Пробуваш да си интересен, ама т'нко некако...
Не постои ни Дедо Мраз, ни Спајдермен, Мородор, Гандалф, Еребус ни Синдерман, ни Црвенкапа... Сепак, мислење за нив имам - не постојат!
Тоа муабетот со мајмуните ти е тотално бош. Ако претендираш за трол - земи малку потруди се, прочитај, размисли, па пиши - не овака на прва. Кој мислиш дека ќе ти се напеца овака?!?
Па ајде запознај не со некој бог. Да знаеме и ние дека постојат.Таксономија каде го класифицира човекот? Во гуштери?
Јака книга за биологија имаш.
Знам дека постојат.
Секаква биологија имам јас, ама дека ти ништо не си прочитал, уште помалку и научил е повеќе од јасно.Таксономија каде го класифицира човекот? Во гуштери?
Јака книга за биологија имаш.
Па ти си бил бог.Знам дека постојат.
Т’нка работа, тешкоНеверниците .
Секаква биологија имам јас, ама дека ти ништо не си прочитал, уште помалку и научил е повеќе од јасно.
Па ти си бил бог.
Т’нка работа, тешко
Прво требаш да пролиеш река крв во нивно име за да имаш шанса за ги "запознаеш". Неверничка работа, све на тацна сакате.Па ајде запознај не со некој бог. Да знаеме и ние дека постојат.