Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
Томич-Хас ? :) ја имам + , во правилникот пишува 1 коеф. за сите игри ако некој предаде, но на резултатите ја запишаа 2-6 0-6 .. Ако ја имаш минус, сигурно ја фаќаш. Спротивно незнам...
Се смета коефициент 1 без разлика на играта што си ја типувал или тоа кога завршил натпреварот.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.392
Поени од реакции
5.510
Гејлада - Чешка НГ @ 1.75

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
И мене грциве ми го матат умот. Гледам во билтенот коеф за Чешка 2.45, а за Грција 2.75. Многу нереално некако, кладилнициве ептен ги потцениле грција, со оглед на тоа како одиграа двете репрезентации во првите натпревари. Ова ми личи на стапица со “помал коефициент“. А за Русија пак трчате сите како шо трчавте за Полска некни. Размислете посериозно: Полска киксна шо киксна првата, како да се исплашија од водството и шансата дека можат да победат на стартот што после им се врати, ама сега веќе нема заебавање, ја видоја вчера како Украина изигра храбро а мислам и дека си имаат некое ривалство со русите, ете и навивачите им се степаја така да јас за денес храбро ќе типувам:

Полска-Русија 1&3+ 4.66
Грција-Чешка 1 било кога 2.00
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 12:36 ---

Од мене совет, претпазливо :cautious:
хахахахаха грција-Чешка 1 било кога FAIL ! :tapp:

А

Анноун

Гостин
За утре :
Bankrot Country - Czech Republic 2 @2.30
Каков 2.30 , 2.60 супер тип . 0-2 6та минута , чао тути.

Фејспалм за сите x-1 и 1 на типов. демек грција 1-1 со полска , чешка 1-4 со Русија , и Грција ќе тепа ? Така е кога пратите репрезентации од првиот ден на европското.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе бидам офф малку
Ја немам пишано утакмицава и не ни пишав тип тука ама вие сите што се смеете на луѓето што типувале на грција зашо тако мислеле сте стварно за грев .
Браво , најјаки типувачи сте .
Секој момент чекате некој да утне тип и одма сеир да пукате . Браво

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе бидам офф малку
Ја немам пишано утакмицава и не ни пишав тип тука ама вие сите што се смеете на луѓето што типувале на грција зашо тако мислеле сте стварно за грев .
Да не зборам што по сите логики влечеше за кец :) Ни ја не ја пишав пошо се упсав малце :ROFLMAO:, ама ја истипував погоре.

А

Анноун

Гостин
Оти бе да не се израдувам 6та минута што е 2-0 , а квотата 2.60 , а тимот што губи се ебените непрокопсани гомна од југот што знаат само да се бранат ко пич*и , и да чекаат некој корнер за случајно да дадат гол ? Ги отворија брзо брзо и меракот ми е дуплиран . А некој проба овие гниди да ги прави бразил и да прави пари на нив ? Па малку да се пецне де (y) No hard feelings.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Оти бе да не се израдувам 6та минута што е 2-0 , а квотата 2.60 , а тимот што губи се ебените непрокопсани гомна од југот што знаат само да се бранат ко пич*и , и да чекаат некој корнер за случајно да дадат гол ? Ги отворија брзо брзо и меракот ми е дуплиран . А некој проба овие гниди да ги прави бразил и да прави пари на нив ? Па малку да се пецне де (y) No hard feelings.
Свака част што си ја погодил ама твојот цитат беше мноооогу циничен на тие што ја утнале .
Уште еднаш , браво одличен типстер си ...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќе бидам офф малку
Затоа во последно време не ни влегувам во темата, освен кога треба да се пофалам:icon_lol:
Сите мислат дека се најјаки типувачи. Па тука секој можен тип го имаше, нормално е дека некој ќе погоди, само нема потреба од глупи коментари. Да не зборам за тоа, дека утакмицата сеуште не е завршена...
Јас не одиграв ништо, затоа што беше ептен тешка утакмица за типување.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Каков 2.30 , 2.60 супер тип . 0-2 6та минута , чао тути.

Фејспалм за сите x-1 и 1 на типов. демек грција 1-1 со полска , чешка 1-4 со Русија , и Грција ќе тепа ? Така е кога пратите репрезентации од првиот ден на европското.
Ај сега пошто пратиш многу одамна кажи Полска - Русија како ќе заврши.

Kajgana Shop

На врв Bottom