Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa vaka,
sakam da go pojacam kompjuterot , so graficka i ram.
Ako ne ve mrzi da mi kazete kolku ke me kosta
RAM 1 GB , i kade mozam da go najdam.
GeForce od FX 6000 pa se do GeForce FX 8600 da mi kazete kolku ke me kosta i od deka ke mozam da ja zemam.
Ako mozi da e nekoja prodavnica sto ima zastapnistvo vo Strumica , Bidejki sum od strumica.
Pozdrav i fala odnapred.
Tie sto ke mi pomognat ke doBiat zelenko (Bel BumBar)
Кажи ми, знаеш ли што е разликата од NVIDIA и MSI???
И кој е подобар?
И зашто?
Кога сакаш каде сакаш :smir:
Nemora da znaci ako site proizvoditeli na graficki go koristat istioit chip od nvidia ili ati davaat isti performansi. Zasto asus i palit se sekogas poeftini od MSI ?
Sakas da kazes deka Palit poveke prodava od MSI i deka graficka karta na Palit i MSI davaat ednakvi performansi?
Asus sekogas bil poeftin od MSI a za Gigabajt nema sto da zborime, ova im e vtor pocetok posle bankrotot koj go doziveaa. Ploca od bankrotirana firma ne blagodaram.
2008 godina MSI belezi najgolema prodazba, i najinteresno e sto nekoj gi falese HP i Dell a istite zimaat roba od MSI :pos2::pos2:, Pred dve godini Gigabajt bese bankrotiran.
A da mi kazes kade da zemam grafi4ka mSIZemi si MSI - 8400 GS na 512 ddr 2![]()
Mislam deka vo maloprodazba poveke od 35 € nema da i baraat
A da mi kazes kade da zemam grafi4ka mSI
2008 godina MSI belezi najgolema prodazba, i najinteresno e sto nekoj gi falese HP i Dell a istite zimaat roba od MSI :pos2::pos2:, Pred dve godini Gigabajt bese bankrotiran.
ДА и јас долго време ги поштуев мси, и можда хп и дел и зимаат делови од мси (ја тоа не знам), ама мси е СР*ЊЕ на склопување и останати ситници кои овозможуваат еден лап-топ да работи нормално. Мојот лап-топ (ER710) загрева ко рерна, додека хп-то на братучед ми кое има ист процесор никад му се нема изгасено поради топлина...
Нема да трошиме пари, ќе го ангажираме списанието Клик. Мислам дека овде има преставници од повеќе фирми и ќе им дадеме конфигурации на тест ( јес да моментално тестираат една наша конфигурација). Иначе свесен сум за квалитетот на Гигабајт, но МСИ е пионерот на масовното производство.
Кажи ми, знаеш ли што е разликата од NVIDIA и MSI???
И кој е подобар?
И зашто?
Nekoj raboti gi mesas.
Bosh pravi delovi i za Toyota i za Dacia
Koj e pokvaliteten, Toyota ili Dacia ?
Nemora da znaci ako site proizvoditeli na graficki go koristat istioit chip od nvidia ili ati davaat isti performansi. Zasto asus i palit se sekogas poeftini od MSI ?