Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Со што придонесе Насри за Сити да освојат титула!? Ај да беше најдобар стрелец, најдобар асистент, најдобар штопер, најдобро крило... па будалава ни у 11 најдобри на ПЛ не влезе!
Не е ни свесен дека една сезона да не му оди(како Торес во Челзи) ќе заврши на фудбалското џубриште во Турција, секогаш ќе има кој да го замени а парите на арапите ќе го донесат!

Ма уствари незнам што се занесувам, овој не е ни првотимец. Лакомоста по парите сега ја крие со титулата, да не дадеше гол Агуеро немаше ни да се појави пред камера!

Тимот е секогаш поголем од играчот, така било, така и ќе биде!
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 01:09 ---
Еве ги Ливерпул :LOL: .... 1-0
France 1 - 1 England

half-time (1 - 1)

referee : spectators :

Nicola Rizzoli (Italy) 47,400

match details :

30' [0 - 1] J. Lescott

34' A. Oxlade-Chamberlain

39' S. Nasri
[1 - 1]

71' A. Young

statistics :
shots on target : 8 - 1
shots off target : 6 - 3
possession (%) : 60 - 40
corner kicks : 11 - 4
offsides : 0 - 5
fouls : 9 - 7
yellow cards : 0 - 2
red cards :0 - 0

:facepalm:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Со што придонесе Насри за Сити да освојат титула!? Ај да беше најдобар стрелец, најдобар асистент, најдобар штопер, најдобро крило... па будалава ни у 11 најдобри на ПЛ не влезе!
Не е ни свесен дека една сезона да не му оди(како Торес во Челзи) ќе заврши на фудбалското џубриште во Турција, секогаш ќе има кој да го замени а парите на арапите ќе го донесат!

Ма уствари незнам што се занесувам, овој не е ни првотимец. Лакомоста по парите сега ја крие со титулата, да не дадеше гол Агуеро немаше ни да се појави пред камера!

France 1 - 1 England

half-time (1 - 1)

match details :

30' [0 - 1] J. Lescott

39' S. Nasri
[1 - 1]

71' A. Young

statistics :

:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Добро деби на Ливерпул во Европа!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Каков ливерпул какви бакрачи кога во првите единаесет на англија имаше најмногу играчи од шампионот Манчестер Сити(тројца)..другите екипи сите имаа по два само од Тотенхем 1(Паркер)...

S

Stivie G

Гостин

France 1 - 1 England

half-time (1 - 1)

match details :

30' [0 - 1] J. Lescott

39' S. Nasri
[1 - 1]

71' A. Young

statistics :

:facepalm:. Не те сфаќам.Прво пишуваш дека Насри е никаквец и слаб играч а потоа на исти пост пишуваш дека Франција била подобра и со самото тоа индиректно го величеш Насри бидејки тој беше најдобар поединец на Франција синоќа.
Сега одлучи се, и кажи ни дали е јак или слаб играч :icon_lol:?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јанг се покажа во прекрасно светло.

Да беше Даунинг, или било кој друг наш (освен капитенот, нормално), жив ќе го изедеа.
Е добро де,фетиш ти е да зборуваш за Манчестер Јунајтед играчи? :icon_lol:
Што беше за критикување беше,ама ти после секое полувреме,после секоја утакмица,секој ден од уста барем по 2-3 пати мора да ги спомнеш Манчестер Јунајтед или некој играч негов...
Не знам што е со тебе проблем,но најверојатно имаш главоболки и кошмари од Манчестер Јунајтед... :нинџ:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.444
Па не знам како можете да очекувавте вчера од офанзивата да се покаже со толку дефанзивна формација, со оствање топка на противникот да игра. Нормално дека во поголем израз ќе дојдат дефанзивците ако си ја завршат работата добро отколку напаѓачите. Е сега ако играа англичаниве офанзивно и напаѓаа често, а напаѓачката линија не си ја заврши својата работа тогаш гледам простор за критика. Сликата вчера беше друга...еден Велбек, Јанг, Чембрлејн и Милнер во поголем дел од натпреварот имаа задача да се вратат назад и да помагаат на средината/одбраната, да ја задржат топката, затоа дојдоја помалку до израз и мислам дека добро си ја завршија работата освен Милнер кој изгуби доста топки и за малку ќе му асистираше на Насри.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.763
Јанг се покажа во прекрасно светло.

Да беше Даунинг, или било кој друг наш (освен капитенот, нормално), жив ќе го изедеа.
А кој се покажа во прекрасно светло?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom