Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Добро, зашто ретко гледам fail приказни. Се само успеси нижите, ништо реално ко да нема.

Мене на пример, на времето кога играв, ме избркаа од Ренџерс. Го испаднав Блекбурн, иако со кешот и трансферите најавив успешна сезона, Њукасл од шампионски тим, го спасив од испаѓање (т.е. заради мене ке испаднеше), со Реал Сосиедад имав 5 порази во пет кола и ме шутнаа и после никој не ме бараше. :icon_mrgr:

Имав и успеси во патешествијата низ годините, см освојувал ЛШ неколкупати по ред со Валенсија на пример. Аmа многупати и дебакли сум имал. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро, зашто ретко гледам fail приказни. Се само успеси нижите, ништо реално ко да нема.

Мене на пример, на времето кога играв, ме избркаа од Ренџерс. Го испаднав Блекбурн, иако со кешот и трансферите најавив успешна сезона, Њукасл од шампионски тим, го спасив од испаѓање (т.е. заради мене ке испаднеше), со Реал Сосиедад имав 5 порази во пет кола и ме шутнаа и после никој не ме бараше. :icon_mrgr:

Имав и успеси во патешествијата низ годините, см освојувал ЛШ неколкупати по ред со Валенсија на пример. Аmа многупати и дебакли сум имал. :)
Тоа е зашто не те бива. :icon_lol:

Пример јас играм Менаџер од 2005та и ги знам повеќето цаки низ годиниве и затоа правам успеси. Не дека секад од прва сезона али си градиш тим и за 3 години можеш да освоиш се. Ама со макотрпна работа, сам скаут да бидеш, сам тренинзи да правиш, да собираш добра екипа тренери, да надоградуваш младинска школа, да балансираш со буџетот и слично.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ккао можам да бидам селектор на македонија? коа ќе го отпуштат селекторот неможам да аплицирам за работата. Треба да се стави некој пач или?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Еве една поинаква приказна

Q

qazwsxedc

Гостин
Тоа е зашто не те бива. :icon_lol:

Пример јас играм Менаџер од 2005та и ги знам повеќето цаки низ годиниве и затоа правам успеси. Не дека секад од прва сезона али си градиш тим и за 3 години можеш да освоиш се. Ама со макотрпна работа, сам скаут да бидеш, сам тренинзи да правиш, да собираш добра екипа тренери, да надоградуваш младинска школа, да балансираш со буџетот и слично.
Како ова да се напраи?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како ова да се напраи?
Таму во опциите кај бордот ќе ги замолиш за инвестиции во школата, ќе се снајдеш не ми текнува точно како беше.

O

ob1

Гостин
Почнав со PSG ќе може некој што има играно да ми каже некои tips. Знам дека е барано многу по темава, али ќе може да ми даде такви за лицата на играчите и за логоата на играчите. И бидејќи сум почетник исто некои beginners useful tips, нешто како тренинг да наместам и такви работи. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Почнав со PSG ќе може некој што има играно да ми каже некои tips. Знам дека е барано многу по темава, али ќе може да ми даде такви за лицата на играчите и за логоата на играчите. И бидејќи сум почетник исто некои beginners useful tips, нешто како тренинг да наместам и такви работи. :)
ако играш за прв пат, почни со Реал, ги знаеш играчите, позициите, тактиката, имаш добар стаф, ќе се уходаш. :)

него...

Capture.JPG

прво бев: :eek:

али после си викам, може ова некој предзнак е... :sneaky:

O

ob1

Гостин
ако играш за прв пат, почни со Реал, ги знаеш играчите, позициите, тактиката, имаш добар стаф, ќе се уходаш. :)

него...

прво бев: :eek:

али после си викам, може ова некој предзнак е... :sneaky:
Не, не сум до толку точак. Имам играно менаџер од порано, али неможам да се класифицирам како про, како што има играчи тука на темава. Ја уште си се сматрам за почетник, башка досадно е со Реал. Ја мислев да ми ги каже некој цаките, играчите што се imposibru направени во играва, и такви некои други работи зашто не ги знам ПСЖ како тим, зашто никад ги немам пратено и нит знам играчи кои им се добри, нит ништо 3-4 играчи дали им знам само, ради тоа ако имаш некој претходно играно да ми помогне. Башка што никогаш не научив како се мести тренинг.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го примија стокпортските цигани :D

Capture.PNG

O

ob1

Гостин
Ќе може некој да ми каже како да регистрирам играч? Ми помина рокот кога се регистрираат играчите пред да почне сезона и после тоа го земав Стариџ од Челзи на позајмица и сега незнам како да го регистрирам.. и ако може да ми даде или пратите по ПП линкови од логоата и лицата на играчите, тоа се комплет што е.

Kajgana Shop

На врв Bottom