- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Добро, зашто ретко гледам fail приказни. Се само успеси нижите, ништо реално ко да нема.
Мене на пример, на времето кога играв, ме избркаа од Ренџерс. Го испаднав Блекбурн, иако со кешот и трансферите најавив успешна сезона, Њукасл од шампионски тим, го спасив од испаѓање (т.е. заради мене ке испаднеше), со Реал Сосиедад имав 5 порази во пет кола и ме шутнаа и после никој не ме бараше.![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Имав и успеси во патешествијата низ годините, см освојувал ЛШ неколкупати по ред со Валенсија на пример. Аmа многупати и дебакли сум имал.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Мене на пример, на времето кога играв, ме избркаа од Ренџерс. Го испаднав Блекбурн, иако со кешот и трансферите најавив успешна сезона, Њукасл од шампионски тим, го спасив од испаѓање (т.е. заради мене ке испаднеше), со Реал Сосиедад имав 5 порази во пет кола и ме шутнаа и после никој не ме бараше.
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Имав и успеси во патешествијата низ годините, см освојувал ЛШ неколкупати по ред со Валенсија на пример. Аmа многупати и дебакли сум имал.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)