- Член од
- 23 јуни 2009
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Дај кажете која тема ке биде за писмото англиски ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие одговори по Македонски се вртат на фб дали е од клучот појма немам ..
Овие одговори по Македонски се вртат на фб дали е од клучот појма немам ..
Пиреј:
5. опис (доказ: Description gives you details. Narrative tell s the story.)
Злосторство и казна:
1. чувство на страв (незнам)
мислам дека ова со описл, раскажување или монолог предизвика најмногу дилеми кај сите.. и тоа сите се двоумиме меѓу опис и раскажување.. да не испадне на крај да е монолог(а може да е бидејќи Јон сам зборува).. Јас лично мислам дека е раскажување тоа и заокружив. Од другиве само датумов ми е го имам згрешено(и тоа на цела училница ни е грешен -_- ) и не се сеќавам кај Злостор и казна на првото што имам одговорено.![]()
Јас мислам дека без разлика колку има грешни и точни, годинава ќе има најслаби резултати
Неформално писмо и Есеј ќе има 85 %Епа најтежок испит нормално дека ќе има и најслаби резултати, на тие што им се паднале добри професори што им давале да препишуваат и плус имале добра група со повеќе одлични ученици што учеле ќе имаат добри резултати. Ќе видиме баш.
За утре ништо немам чепнато да учам, мора тоа есеј/цв да разгледам ..
Неформално писмо и Есеј ќе има 85 %
Не тоа не се брои.Еј дечки кај формалното писмо дали се бро и зборојте од адреата горе шо треба да се пишува ?
А зборови од колку до колку треба да има ?
Јас бев во група во која имаше 3ца ученици кои врвеа супер одлични 4 години, групно го решававме тестот и пак незнаевме многу прашања.Епа најтежок испит нормално дека ќе има и најслаби резултати, на тие што им се паднале добри професори што им давале да препишуваат и плус имале добра група со повеќе одлични ученици што учеле ќе имаат добри резултати. Ќе видиме баш.
За утре ништо немам чепнато да учам, мора тоа есеј/цв да разгледам ..
Не тоа не се брои.
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 18:19 ---
.