Сега си купил ДМ 800? Колку го зема, од каде, и колку е шерингот и како отвара?Во прав момент купен ДМ 800 , антената наштимана, пивото се лади, јас спремен пушка
Сега, 140 евра, Гевгелија, 50 евра, суперСега си купил ДМ 800? Колку го зема, од каде, и колку е шерингот и како отвара?
За 50евра све отвара?Сега, 140 евра, Гевгелија, 50 евра, супер
По твое шо поскап шеринг значи треба да е подобар а макс тв работи во шеринг , долче никој не го гледа а исто и тотал дека со ваков квалитет на слика секој сака очи да си запази а и тотал работи во шеринг само за многу поскапа ценаЗа 50евра све отвара?
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 07:24 ---
Се мислам дали да земам дрим. Ме фати страв зошто нели платформиве(на пример Тоталтв, Макств, Долче) ги впарија картиците, па ми е страв и другиве да не ги впарат па да престане све на шеринг и после џабе да си ги дадам парите. Што да правам?
Да е здрав и жив форумов и мене ме прекајливте да си купам дримбокс 500 HD. Европско првенство во HD....милинаВо прав момент купен ДМ 800 , антената наштимана, пивото се лади, јас спремен пушка
Е од кај Макс тв работи на шеринг?По твое шо поскап шеринг значи треба да е подобар а макс тв работи во шеринг , долче никој не го гледа а исто и тотал дека со ваков квалитет на слика секој сака очи да си запази а и тотал работи во шеринг само за многу поскапа цена
Веке 1-2 месеци како работи ... и отпредходно си работеше но само кај некои , истово е сеа и со тоталовЕ од кај Макс тв работи на шеринг?
Денеска го превртев цело Скопје и барав ДМ 500 ама сегде беше 5000 ден. Па кај се дава за кинез 5000-ка? Да беше германец ќе дадев и 100евра, ама за кинез не ми се даваше.
Сега планирам деновиве да отидам до Мебиус компјутери(не знам ни кај е) и видов дека кај нив е 3600ден. Гледам и шерингот им е 50евра, дали да земам шеринг од кај нив(дрим секако дека ќе земам од кај нив зошто е најефтин)? Има ли некој искуства од Мебиус шерингот, да не се за*бам?
Опааа, чудо бе. Дај стај некој скриншот да се уверам, ако не да зимам 800ХД.Веке 1-2 месеци како работи ... и отпредходно си работеше но само кај некои , истово е сеа и со тоталов
Брате, многу скуп 800ХД. А кога прашав вчера во една продавница ми го препорачаа 500ХД зошто имал кулер. Ама сеуште им се скапи цените.aj bi ti preporacal da si zemes 800 HD zosto mnogu kanali se prefrlaat na hd taka da bolje tie podolgo vreme ke go koristis.
a so 800 hd mozes da prezimas od clinija lokal da imas karta so trik oscam ako mislis da si stavas besplaten shering sam da si go namestis.i si se razmenuvas vo lokal i mnogu podobar shering pravis od tie sto go prodavaat.
http://forum.kajgana.com/threads/dreambox-шеринг-cccam.24721/page-2
upatsvoto za sheringot
dyndns updater ne simnuvajte toa go vrsi ruterot zoso imam napisano i toa da se simne po potreba.
vo ruterot ke stavite : vo DDNS
DDNS Retry Time 1 hours i sam si updatuva
Мислам дека 500ХД ти е подобар избор, види, спореди, ако ти треба место од кај да земеш сателитска опрема пиши ми пп, дечките мене што ми ја наместија се супер (ова не е реклама).Море размислив малце и решив да почекам малце, да подсоберам пари и да земам ДМ 800ХД, зошто гледам каналиве полека но сигурно преоѓаат во ХД.
Не планирам моментално да зимам, треба да присоберам пари.Мислам дека 500ХД ти е подобар избор, види, спореди, ако ти треба место од кај да земеш сателитска опрема пиши ми пп, дечките мене што ми ја наместија се супер (ова не е реклама).
Од СкајСат од ТЦ Антико (Карпош 4)Не планирам моментално да зимам, треба да присоберам пари.
П.С Многу луѓе ми го препорачаа 500ХД
П.С.С Од кај си го земал ти ресиверот(од која продавница)?