Дали имате сателитска и што ресивер имате?

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99
Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Во прав момент купен ДМ 800 :vozbud:, антената наштимана, пивото се лади, јас спремен пушка :icon_mrgr:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Во прав момент купен ДМ 800 :vozbud:, антената наштимана, пивото се лади, јас спремен пушка :icon_mrgr:
Сега си купил ДМ 800? Колку го зема, од каде, и колку е шерингот и како отвара?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Сега, 140 евра, Гевгелија, 50 евра, супер :vozbud:
За 50евра све отвара? :pos:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 07:24 ---
Се мислам дали да земам дрим. Ме фати страв зошто нели платформиве(на пример Тоталтв, Макств, Долче) ги впарија картиците, па ми е страв и другиве да не ги впарат па да престане све на шеринг и после џабе да си ги дадам парите. Што да правам? :tapp:

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
За 50евра све отвара? :pos:
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 07:24 ---
Се мислам дали да земам дрим. Ме фати страв зошто нели платформиве(на пример Тоталтв, Макств, Долче) ги впарија картиците, па ми е страв и другиве да не ги впарат па да престане све на шеринг и после џабе да си ги дадам парите. Што да правам? :tapp:
По твое шо поскап шеринг значи треба да е подобар :pos: а макс тв работи во шеринг , долче никој не го гледа а исто и тотал дека со ваков квалитет на слика секој сака очи да си запази :cool: а и тотал работи во шеринг само за многу поскапа цена :свиркам:

Член од
5 јули 2008
Мислења
416
Поени од реакции
11
Да е здрав и жив форумов и мене ме прекајливте да си купам дримбокс 500 HD. Европско првенство во HD....милина :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
По твое шо поскап шеринг значи треба да е подобар :pos: а макс тв работи во шеринг , долче никој не го гледа а исто и тотал дека со ваков квалитет на слика секој сака очи да си запази :cool: а и тотал работи во шеринг само за многу поскапа цена :свиркам:
Е од кај Макс тв работи на шеринг? :cuc:

Денеска го превртев цело Скопје и барав ДМ 500 ама сегде беше 5000 ден. Па кај се дава за кинез 5000-ка? (n) Да беше германец ќе дадев и 100евра, ама за кинез не ми се даваше.
Сега планирам деновиве да отидам до Мебиус компјутери(не знам ни кај е) и видов дека кај нив е 3600ден. Гледам и шерингот им е 50евра, дали да земам шеринг од кај нив(дрим секако дека ќе земам од кај нив зошто е најефтин)? Има ли некој искуства од Мебиус шерингот, да не се за*бам?

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
Е од кај Макс тв работи на шеринг? :cuc:

Денеска го превртев цело Скопје и барав ДМ 500 ама сегде беше 5000 ден. Па кај се дава за кинез 5000-ка? (n) Да беше германец ќе дадев и 100евра, ама за кинез не ми се даваше.
Сега планирам деновиве да отидам до Мебиус компјутери(не знам ни кај е) и видов дека кај нив е 3600ден. Гледам и шерингот им е 50евра, дали да земам шеринг од кај нив(дрим секако дека ќе земам од кај нив зошто е најефтин)? Има ли некој искуства од Мебиус шерингот, да не се за*бам?
Веке 1-2 месеци како работи ... и отпредходно си работеше но само кај некои , истово е сеа и со тоталов

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Веке 1-2 месеци како работи ... и отпредходно си работеше но само кај некои , истово е сеа и со тоталов
Опааа, чудо бе. Дај стај некој скриншот да се уверам, ако не да зимам 800ХД. :vozbud::cuc:

Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
aj bi ti preporacal da si zemes 800 HD zosto mnogu kanali se prefrlaat na hd taka da bolje tie podolgo vreme ke go koristis.
a so 800 hd mozes da prezimas od clinija lokal da imas karta so trik oscam ako mislis da si stavas besplaten shering sam da si go namestis.i si se razmenuvas vo lokal i mnogu podobar shering pravis od tie sto go prodavaat.

http://forum.kajgana.com/threads/dreambox-шеринг-cccam.24721/page-2

upatsvoto za sheringot

dyndns updater ne simnuvajte toa go vrsi ruterot zoso imam napisano i toa da se simne po potreba.

vo ruterot ke stavite : vo DDNS
DDNS Retry Time 1 hours i sam si updatuva

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
aj bi ti preporacal da si zemes 800 HD zosto mnogu kanali se prefrlaat na hd taka da bolje tie podolgo vreme ke go koristis.
a so 800 hd mozes da prezimas od clinija lokal da imas karta so trik oscam ako mislis da si stavas besplaten shering sam da si go namestis.i si se razmenuvas vo lokal i mnogu podobar shering pravis od tie sto go prodavaat.

http://forum.kajgana.com/threads/dreambox-шеринг-cccam.24721/page-2

upatsvoto za sheringot

dyndns updater ne simnuvajte toa go vrsi ruterot zoso imam napisano i toa da se simne po potreba.

vo ruterot ke stavite : vo DDNS
DDNS Retry Time 1 hours i sam si updatuva
Брате, многу скуп 800ХД. А кога прашав вчера во една продавница ми го препорачаа 500ХД зошто имал кулер. Ама сеуште им се скапи цените.

А за шерингов бесплатен немам поима ни као се праи, ни као се разменува, ништо, ништо.
Ќе даеш тест линија една недела кога ќе зеам дрим, за да не ми седи така? :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Море размислив малце и решив да почекам малце, да подсоберам пари и да земам ДМ 800ХД, зошто гледам каналиве полека но сигурно преоѓаат во ХД.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Море размислив малце и решив да почекам малце, да подсоберам пари и да земам ДМ 800ХД, зошто гледам каналиве полека но сигурно преоѓаат во ХД.
Мислам дека 500ХД ти е подобар избор, види, спореди, ако ти треба место од кај да земеш сателитска опрема пиши ми пп, дечките мене што ми ја наместија се супер (ова не е реклама).

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Мислам дека 500ХД ти е подобар избор, види, спореди, ако ти треба место од кај да земеш сателитска опрема пиши ми пп, дечките мене што ми ја наместија се супер (ова не е реклама).
Не планирам моментално да зимам, треба да присоберам пари.

П.С Многу луѓе ми го препорачаа 500ХД

П.С.С Од кај си го земал ти ресиверот(од која продавница)?

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Не планирам моментално да зимам, треба да присоберам пари.

П.С Многу луѓе ми го препорачаа 500ХД

П.С.С Од кај си го земал ти ресиверот(од која продавница)?
Од СкајСат од ТЦ Антико (Карпош 4)

Kajgana Shop

На врв Bottom