Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Планирате сега да отварате Серија А 12/13?

Еве ги се јавија чесните од Фан Клуб : "Мајка Тереза"

Се шалам

Никој нема напишано ама пошто ми се симпатична екипа кога ја чув оваа вест неможев да не споделам .....
САМПДОРИЈА СЕ ВРАЌА ВО СЕРИА А !!! :D
Никола Поци во 96 минута им пресуди на Варезе во финалето од плејофот откако на Луиџи Фераис во првиот натпревар беше 3-2 со гол на Гасталдело исто во 96 минута :D !! Mерак ми е што се вратија да видам како ќе биде годинава дербито со Џенова лани кога испаѓаа овие погреби им правеа па сега ќе видиме како ќе биде искрено ќе има добри фајтови на дербито годинава. Со среќа на Сампдорија ....:)

Голот и атмосферата...
http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1339274725&archive=&start_from=&ucat=42&
Прегледај го приврзокот 44536

SAMPDORIA IN B !!!
Се вратија педерастичните, ахх оваа година пак да испаднат и никогаш повеќе да не се вратат!

SAMPDORIA IN B !!!
Се вратија педерастичните, ахх оваа година пак да испаднат и никогаш повеќе да не се вратат!
По педерастична и местачка екипа од Џенова има ли бе ај кажи ми ?! Ајде лапајте влегоа у Сериа А ќе цуцаат на дерби Џенова на велико :D.
Иначе 5 навивачи на Сампдорија се повредени при синоќешното славење од страна на навивачи на Џенова. 3 ца се избодени со нож а 2ца се повредени во тепачка од заседа. Значи овие Џенова кој комплекс го имаат од Сампдорија неверојатно. Знаеја дека ако испаднат сезонава никад нема да се вратат во Сериа А затоа глумеа лудило дресовите им ги соблакаа на играчите. Клошари ...:D

Како било вчера во Џенова ... :D
playoff_prehome_01.jpg

Монтела нов тренер на Фиорентина . Се надевам дека ќе вратат во погорниот дел на табелата кај што им е место

Монтела нов тренер на Фиорентина . Се надевам дека ќе вратат во погорниот дел на табелата кај што им е место
Ако го дадат и Јоветиќ, нека бидат среќни и со опстанок.

Ако го дадат и Јоветиќ, нека бидат среќни и со опстанок.

Па добро види , Монтела имаше супер успех со Катанија а реално овие имаат подобри фудбалски имиња . Али фудбал е јебига .
А Јо-Јо нека ни го дадат и ја ќе им дадам 6 бода од Интер за опстанок (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom