Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе, уште не е решена оваа сезона, не се знае Јуве дали ја наместила и овааПланирате сега да отварате Серија А 12/13?
Како бе не се знае? Тоа се знае уште од 2006та..Чекај бе, уште не е решена оваа сезона, не се знае Јуве дали ја наместила и оваа![]()
Чекај бе, уште не е решена оваа сезона, не се знае Јуве дали ја наместила и оваа![]()
Ме влечете за јазикЕве ги се јавија чесните од Фан Клуб : "Мајка Тереза"
И мраморецот ја виткаше чоколадата во фолија
Никој нема напишано ама пошто ми се симпатична екипа кога ја чув оваа вест неможев да не споделам .....
САМПДОРИЈА СЕ ВРАЌА ВО СЕРИА А !!!
Никола Поци во 96 минута им пресуди на Варезе во финалето од плејофот откако на Луиџи Фераис во првиот натпревар беше 3-2 со гол на Гасталдело исто во 96 минута!! Mерак ми е што се вратија да видам како ќе биде годинава дербито со Џенова лани кога испаѓаа овие погреби им правеа па сега ќе видиме како ќе биде искрено ќе има добри фајтови на дербито годинава. Со среќа на Сампдорија ....
Голот и атмосферата...
http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1339274725&archive=&start_from=&ucat=42&
Прегледај го приврзокот 44536
По педерастична и местачка екипа од Џенова има ли бе ај кажи ми ?! Ајде лапајте влегоа у Сериа А ќе цуцаат на дерби Џенова на великоSAMPDORIA IN B !!!
Се вратија педерастичните, ахх оваа година пак да испаднат и никогаш повеќе да не се вратат!
Ако го дадат и Јоветиќ, нека бидат среќни и со опстанок.Монтела нов тренер на Фиорентина . Се надевам дека ќе вратат во погорниот дел на табелата кај што им е место
Ако го дадат и Јоветиќ, нека бидат среќни и со опстанок.