- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.081
И јас ова се прашувам никаде неможам да најдам карти од Bicycle
Ама тоа едно време мене сега ми е битно,се прашувам дали да проверам во матица можеби ке најдам .Зошто некој велат дека имало...Имаше едно време во Супер Тинекс.
Тоа е единствениот начин ако треба цело Скопје ке го пребарам.А инаку добра ти е идејата со амазон и поевтино е така да земиш.Јас знаев една продавница ладоро ама не им купуваа и ја затворија таман што мислев да си земам карти, тоа е.Имам слушнато дека во Скопје имало, али колку има поима неам, ако не најдеш нарачај си од амазон за 5 долари дома ќе ти ги донесат..
Па ако не си од Скопје да одиш до таму за едни карти не ти се исплаќа, иначе еве ти стандард bicycle карти црвени за само 0.95$ и плус за достава 2.75$, нема ни 4 долара да ти испадне...Тоа е единствениот начин ако треба цело Скопје ке го пребарам.А инаку добра ти е идејата со амазон и поевтино е така да земиш.Јас знаев една продавница ладоро ама не им купуваа и ја затворија таман што мислев да си земам карти, тоа е.
Во Mак Петрол бензика имаш во продавницатаИ јас ова се прашувам никаде неможам да најдам карти од Bicycle
И мене ова ме интересираБаш ме интересира,што е разликата меѓу овие и обични карти
Поздрав!
Баш ме интересира,што е разликата меѓу овие и обични карти
Поздрав!
Па мислам дека тие не се лепат како оние од пазар и затоа неможе некои трикови убаво да се изведат.А и некои скриени потези тешко да ги сватиш.Затоа картите се поскапи и се супер...И мене ова ме интересира
Баш денес ке проверам.Таму има ама велат дека брзо се продаваат и за жал само bee и некои други остануваатВо Mак Петрол бензиска имаш во продавницата
Има врска тоа што кога ја правев темава јас напишав Трикови со карти - Помош ама само трикови со карти излезе но нема врска може да позборуваме и за трикови со карти ...И добро сеа шо врска има имево на темава со топициве?
imas na benzinskata kaj koceДали може да ми кажете каде можам да најдам продавница за било кој вид на карти во Скопје (маѓични)?Фала однапред .
imas na benzinskata kaj koceДали може да ми кажете каде можам да најдам продавница за било кој вид на карти во Скопје (маѓични)?Фала однапред .
Везе неам, мислам да. Сепак сега има и подобра опција - бензински Макпетрол, 225 денари од шпил.А сеуште работи ?