Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230
21812156.jpg

Буфон, Де Роси, Пирло. :cuc:

Чави, Иниеста, Силва :cuc:

Реален резултат горе доле. Си имаа свои шанси и едните и другите. Најдобар и најнеизвесен натпревар досега на првенството.

Ептен сум под импресии од играва на Чави и Иниеста. Едноставно не заслужија Торес да ги заебе вака.:(

Ќе му се удри од глава формацијата без напаѓач на Дел Боске, се надевам што побрзо :sneaky:

Абе не сериозно како се викаше тој шо го правеле опеација на црниот дроб од Барселона?:pos:

Ептен сум под импресии од играва на Чави и Иниеста. Едноставно не заслужија Торес да ги заебе вака.:(

е со што ги заеба !? Недоволно спремен беше при првата шанса јбг, за лобот па никако неможе да му се замери. Изгледа премногу се навикнавте со подавањата па очекувавте да подаде. :D

Се виде дека со класичен шпиц имаа многу подобра игра и повеќе шанси, ваљда Дел Боске нема да се глупира у второ коло. Исто и Италјаниве, вака така имаат одлична одбрана и среден ред, единствено нападот е... штур.

Али нив за нивната игра и не им треба толку добар напад, нели !? Нема да ме чуди годинава да догураат далеку. И тактиката му беше одлично погодена на Прандели за денеска.

Прво. Ди Натале треба да игра прва постава. Измислен е за лигушот Балотели.
Второ. Многу стручњаци има овде на форумот. Го дрвевте како гол нема да дадат, како Дел Боске е глуп, а сите вие паметни, како не може да игра со тој состав и како играч формација 4-6-0. :eek:
И откако го дадоа голот, сите се цареви, прават маестрални акции....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom