Евро 2012 - група Ц (Шпанија и Италија во 1/4 финале)

Кои две репрезентации ќе продолжат во втора фаза?

• Вкупно гласачи
    230
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Итаљаниве ѕверови имаат квалитет да одат далеку.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Буфон, Де Роси, Пирло. :cuc:

Чави, Иниеста, Силва :cuc:

Реален резултат горе доле. Си имаа свои шанси и едните и другите. Најдобар и најнеизвесен натпревар досега на првенството.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ептен сум под импресии од играва на Чави и Иниеста. Едноставно не заслужија Торес да ги заебе вака.:(

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ќе му се удри од глава формацијата без напаѓач на Дел Боске, се надевам што побрзо :sneaky:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе не сериозно како се викаше тој шо го правеле опеација на црниот дроб од Барселона?:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ептен сум под импресии од играва на Чави и Иниеста. Едноставно не заслужија Торес да ги заебе вака.:(
е со што ги заеба !? Недоволно спремен беше при првата шанса јбг, за лобот па никако неможе да му се замери. Изгледа премногу се навикнавте со подавањата па очекувавте да подаде. :D

Се виде дека со класичен шпиц имаа многу подобра игра и повеќе шанси, ваљда Дел Боске нема да се глупира у второ коло. Исто и Италјаниве, вака така имаат одлична одбрана и среден ред, единствено нападот е... штур.

Али нив за нивната игра и не им треба толку добар напад, нели !? Нема да ме чуди годинава да догураат далеку. И тактиката му беше одлично погодена на Прандели за денеска.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Прво. Ди Натале треба да игра прва постава. Измислен е за лигушот Балотели.
Второ. Многу стручњаци има овде на форумот. Го дрвевте како гол нема да дадат, како Дел Боске е глуп, а сите вие паметни, како не може да игра со тој состав и како играч формација 4-6-0. :eek:
И откако го дадоа голот, сите се цареви, прават маестрални акции....

Kajgana Shop

На врв Bottom