А, да. Valve седи, и со истот енџин ја пуши играва. И Left 4 Dead е со истиот. Земи ја играта и види. ќе забележиш source 2007. И то.Mac)) напиша:TF2 е базирана на Half-Life 2 engine-от.
А тоа е игра од 2004.
Ако тебе ти треба хардвер од 2009 за да можеш да вртиш игра од 2004-та, тогаш...
А за Крајсис, кога ти ќе ја пуштиш во 1920*1200 со фул детали и AA и AF и ќе ти врти на таа конфигурација со 25 fps, е тек тогаш...ќе се разбудиме од сонот во кој ние другите "не-матрикс" гејмери живееме.
А за GTA 4, верувам дека кога ќе видиш што треба за 1920*1080 на Max детали, ќе ти прсне балонов во кој живееш.
Друже, ептен ги гледаш површно работиве...крајсис на 25, ГТА не е твој тип на игра...се како што тебе ти одговара за да ја поддржиш твојата поента.
Jas dobiv 10 frema plus so DX9 vs DX10 na taa rezolucija.Ех ако игра на XP тоа значи дека не ја игра со све до даска:baeh:
Нормално дека немаш друже, тоа е и целта на целиот муабет.Што мислите, јас имам богатство за тоа X2 или Цроссфире или SLI или незнам шо. Е немам.
пиши колку пари ти е у план да даваш па после ќе ти дадат предлозиДечки, сакам нова ГРАФИЧКА. Добро ќе ми дојде неколку предлози...
Дечки, сакам нова ГРАФИЧКА. Добро ќе ми дојде неколку предлози...
Пиши прво буџет.Дечки, сакам нова ГРАФИЧКА. Добро ќе ми дојде неколку предлози...
Где су паре Шојиќу?Дечки, сакам нова ГРАФИЧКА. Добро ќе ми дојде неколку предлози...
9400 е многу слаба, 9600 е подобра од 9400 и е ок, а 9800 е подобра и од двете. Зависи за што ти треба али јас би ти препорачал да си ја земеш 9800.Дали се добри овие графички карти nVidia 9600 ili 9800 GT 512 MB и исто така nVdia 9400 1GB?
Зашто би дал 2000 ден. за графичка за GTA 4 кога можеш и со 1600 ден. да поминешОт прилика до 2000 денари...
Заради Call of duty & Gta 4, иначе имам ATI Rodeon X550 512MB.
гта4 има големи побарувања јас и со 9800gt (1гб) не играм на макс. Сепак и процесорот е важен.От прилика до 2000 денари...
Заради Call of duty & Gta 4, иначе имам ATI Rodeon X550 512MB.