- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.318
- Поени од реакции
- 15.571
Играше за младите на последното првенство, средина игра, мислам дека ќе го биде, кога беше првенството го зборевме тука.Кој е па сеа овој Оскар ?
Играше за младите на последното првенство, средина игра, мислам дека ќе го биде, кога беше првенството го зборевме тука.Кој е па сеа овој Оскар ?
Оној резервниот голман Сала не е сагламГоловите за Интер се на 0:26, 3:50, 5:06 од видеото.
Луд е мајке миОној резервниот голман Сала не е саглам
"Ги чуваше стативите за нас, јас го правев тоа за тебе“Луд е мајке ми
"Hai protetto i pali per noi, io lo farò per te"
Ни со гугл транслејт не разбрав што сакал да каже авторот, се моли некој поупатен (Бене) да преведе
Секоја чест за децава, освоија се што можеше да се освои, следна сезона обавезно да им се даде шанса на некој од Лонго, Данкан, Хуан Хесус (овој уствари мора), Крисетиг, Мбаје во прв тим или да се пратат на позајмица, ПРОДАВАЊЕ НИКАКО!!! Ама кој ме прашува мене, килава управа . Уште утре ќе ги истрампаат за Дестро местро џовинко и ќе си ги враќаат после 2 сезони за 20 милиони. Или може нешто ќе се промени од идна сезона? Дај Боже...
Да даде 20 за агентот а 7 за Лукас, полесно ќе ја заврши работата само не му текнуеБранка страјкс аген:
20 за клубот, 7 за агентот
(за Лукас)
Дај бе нека го удри гром да се врати во нормала...
Ја од она што знам игра десен бек , кога ги пратев лил ( ова за кладилница да не се лажеме дека гледам француско ) играше супер . Лорен Блан го убаци во репрезентација така да може ќе игра десен бек за Франција на Еуро .Дајте повеќе информации за овој Дебуши, кој е, што е, позиција...
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 13:53 ---
Да даде 20 за агентот а 7 за Лукас, полесно ќе ја заврши работата само не му текнуе
Десен бек игра за Лил, ооодличен играч, Фергусон го следеше него одреден период, првотимец е и за Франција, ќе го ѕирнеш утреДајте повеќе информации за овој Дебуши, кој е, што е, позиција...
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 13:53 ---
Да даде 20 за агентот а 7 за Лукас, полесно ќе ја заврши работата само не му текнуе
Оној со шеширите нека му ја мисли.Следно прашање: ако е толку одличен како што викате сите, како мислите да го земеме?