Мислам дека ке добијат доста време.. дај боже.Дечки, ај кажете, ако знае некој, со кои траки ќе настапуваат Подземан Ефект на Скопје Гори фестивалот (26 Јуни)? Да си го научам јас материјалот пред време, до зборче!
Во Југотон мислам дека нема да го има, моеш да го набавиш од членовите на екипата преку лицекнига.Рапери, беше некој на промоција на Зад Аголот? Проверил некој дали ќе го има во Југотон и са паре?
Па да... тие се песните, но сакав да знам точно со кој ќе настапат. Го имам албумот, но многу песни се брат, неможам сите да ги учам..Мислам дека ке добијат доста време.. дај боже.
Задолжителните гарант ги знаеш
Napravi Gu Razliku
Cist Obraz
Slobodni Aktivnosti
Podzeman Stil
ако добијат поише време овие би требало
100 % Realno
Kako stoiv stvari
Zelen Put
Da Ti Ebu Detstvo
Ne Ni Ga Sfakjav Film
Prezentacija na Kumanovski rap
Stihovni Fakti
Земи симни го албумот и симни ги првите три шо ти ги пишав и мотај ги цело време.
pa i nema mnogu sto da ucis....rokamo na kumanovski nikoj ne razbira ali smo najdobri...bum bap bap bum.........moze koa iskocija imaa nekoj stil ali koa vidov kolku se kurcat i ponasaat i koa gi preslusav ubavo......drugari vi treba pomena na tekst poditnoПа да... тие се песните, но сакав да знам точно со кој ќе настапат. Го имам албумот, но многу песни се брат, неможам сите да ги учам..