Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248
S

Stef Bachatero

Гостин
ooo temava ko za mene abe ne deka sum epten sramezliv nego nz bs onajpat so edna zenska zaedno ja sramezliv u picku mater begaj abe zbunih se nz so da kazam i so da vi kazuvam izgleda upropastiv :unsure: :D sa doma na fb ona ukl na chat abe nz so da i pisam :D e ajde de...nego zboro mi bese kako da ne bida do tolku sramezliv da go eba celio se zbuna i nisto ne napraa
Големината на еден маж неможе да почне без негова дозвола :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
ooo temava ko za mene abe ne deka sum epten sramezliv nego nz bs onajpat so edna zenska zaedno ja sramezliv u picku mater begaj abe zbunih se nz so da kazam i so da vi kazuvam izgleda upropastiv :unsure: :D sa doma na fb ona ukl na chat abe nz so da i pisam :D e ajde de...nego zboro mi bese kako da ne bida do tolku sramezliv da go eba celio se zbuna i nisto ne napraa
:pos:
Језда те читаат девојки и тука, али немој да бидеш толку збунет и на форум :)

G

Gray Foxx

Гостин
ne znam za devojkite noo edno e sigurno policajcite simpati6at sramezlivi momcinja

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Ако сакет,јас од утре ќе сум страмеежлив,и ќе се страмам,и ко ќе видам женско страм ќе ми е! :pos2:
А добро ти не се страмиш да дискутираш на темава наменета за цури?
--- надополнето: 2 јули 2012 во 01:00 ---
Абе не знам кај вас како е, но кај нас девојките сакаат малку полни и големи мажи со бричи главата. Машко тип геј воопшто не оди.

--- надополнето ---

Можеби е од чалгата, но малку дебелите и големи мажи успеавме тотално да турнете слабите и со гел од сцената.

Направивме татарски рај :icon_lol:

--- надополнето ---

Успеавме да ги убедиме жените дека да си голем, бр'снат и лошо гледаат е огромно машко предност. :toe:

Евра педери се обидоа да ни излажат за козметички салон, но Беа тотално прегази и Денес ако си бричење нозе најмногу да станеш за исмејување некаде.
Па ти бе бугару еден најде за педери да збориш?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Зошто срамежливоста/отвореноста ја поврзувате со хумор? Може човек да не се срами и да приоѓа на секоја девојка, но тоа не значи дека има смисла за хумор... Од друга страна срамежливоста е скоро секогаш само додека да се направи првиот чекор, потоа со малку запознавање веќе се се менува. Човекот е срамежлив кон непознатите или помалку познатите, кон оние ги што чувствува за туѓи, кон личност која ја чувствува за блиска тој не е срамежлив . Затоа глупи се и постовите не сакам срамежлив, сакам да се знае кој е машко во врска (или други слични муабети што ги прочитав). Нема никаква поврзаност едно со друго.

И прво и основно е дали некој/а ти е физички привлечен, ако не ти е нека е забавен колку сака, доколку ти се допаѓа многу ќе се смееш малку и на сила на почеток и нема баш да се оптеретуваш со такви работи. Башка, забавноста, занимливоста не е строга сврзана со гол хумор...

И најважно, ова се малку глупи муабети. Дали сакаш црнки, дали сакаш забавни, дали девојчињата сакаат високи црни со плави очи и што ти знам?
Љубовта е историска*, па затоа сите тие муабети паѓаат во вода, љубовта не може така да се објасни од типот ’го сакав затоа што е добар и има зелени очи и беше забавен’, ќе ти најдам уште стотина кои ќе бидат подобри и ќе имаат поубави и позелени очи и ќе бидат позабавни, но во него нема да се заљубиш.

*Љубовта се врзува за луѓе, а не за особини.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Зошто срамежливоста/отвореноста ја поврзувате со хумор? Може човек да не се срами и да приоѓа на секоја девојка, но тоа не значи дека има смисла за хумор... Од друга страна срамежливоста е скоро секогаш само додека да се направи првиот чекор, потоа со малку запознавање веќе се се менува. Човекот е срамежлив кон непознатите или помалку познатите, кон оние ги што чувствува за туѓи, кон личност која ја чувствува за блиска тој не е срамежлив . Затоа глупи се и постовите не сакам срамежлив, сакам да се знае кој е машко во врска (или други слични муабети што ги прочитав). Нема никаква поврзаност едно со друго.

И прво и основно е дали некој/а ти е физички привлечен, ако не ти е нека е забавен колку сака, доколку ти се допаѓа многу ќе се смееш малку и на сила на почеток и нема баш да се оптеретуваш со такви работи. Башка, забавноста, занимливоста не е строга сврзана со гол хумор...

И најважно, ова се малку глупи муабети. Дали сакаш црнки, дали сакаш забавни, дали девојчињата сакаат високи црни со плави очи и што ти знам?
Љубовта е историска*, па затоа сите тие муабети паѓаат во вода, љубовта не може така да се објасни од типот ’го сакав затоа што е добар и има зелени очи и беше забавен’, ќе ти најдам уште стотина кои ќе бидат подобри и ќе имаат поубави и позелени очи и ќе бидат позабавни, но во него нема да се заљубиш.

Maestralno

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053

Bravo, taka e!
Fantasticno opisano!!

H

HITCH

Гостин
Големината на еден маж не може да почне без негова дозвола :)
Release yourself! :pos:

Срамежлив дечко се срами од својата сексуалност,ако очекуваш он да ти биде иницијатор на се почни да размислуваш на друг план.Можеш комплетно да го смениш во карактер како што ти сакаш и после да го баталиш како и секогаш,вие тајно секогаш сакате маж со цврст став кон се во животот и тоа што се бори.Ако се осеќаш моќна и ти да бидеш иницијатор во средување состанок,креирање идеи,романтики и заведување слободно иди кај срамежливко некој.Јас немам срам и перде кога се работи за девојки,не ме интересираат другите мислења за мене и за тоа што го правам,за тоа што ми е драго се борам,но само ако има повратна реакција.Ако нема се тргам и идам на следна жртва.Девојка кога ми вика НЕ со насмевка тоа е само тест да види дали ќе бидам поупорен да ја откријам таа мистерија.Целовреме ја смеам и сум интересен.
Стеве, срамежлив дечко не се срами од својата сексуалност, туку си има други жички у глава и ова со насмевкава нема врска. Која мистерија, бе?! Ако женска ти рече НЕ, тоа значи дека е НЕ. Многу барате влакно у јајце маме му ....

S

Stef Bachatero

Гостин
Release yourself! :pos:

Стеве, срамежлив дечко не се срами од својата сексуалност, туку си има други жички у глава и ова со насмевкава нема врска. Која мистерија, бе?! Ако женска ти рече НЕ, тоа значи дека е НЕ. Многу барате влакно у јајце маме му ....

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Секако дека сакаат од нивна корист би било да можат да доминираат после тоа :sneaky:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
А што правиме ако дечкото е интелегентен , а онаа затупавена ?
Дечкото ако е интелегентен нема да биде срамежлив и ако е така да девојката е затупена уште полошо , па баш со таквите е најтешко ;)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Дечкото ако е интелегентен нема да биде срамежлив и ако е така да девојката е затупена уште полошо , па баш со таквите е најтешко ;)
Во која смисла најтешко ? :)

С

сашенко

Гостин
Не ми е јасно зашто го оддели ова. Особините + физичкиот изглед ги прават луѓето, но дефинитивно особините се она за што "љубовта се врзува". Ти можеш да засвиѓаш некого ради убавите очи, тело ама не и да се заљубиш во тоа. Ако е сноб, ако незнае да се понаша или било како не ти одговараат неговите особини како ке се заљубиш во тоа суштество? За мене заљубувањето е игра на мозокот. Да си дозволиш себе си премногу да се приврзеш за некого + комплет други ствари да не избегам од темава сега. Ама што е тоа што ке те приврзе толку за таа особа ако веќе ги исклучуваш овие две:

љубовта не може така да се објасни од типот ’го сакав затоа што е добар и има зелени очи и беше забавен
И особините и физичкиот изглед. Тие двете го прават човекот, тоа е она што го гледаме ние од него. Ама ако за едно од нив "ЉУБОВТА" не врзува, тогаш тоа сигурно се особините пред физичкиот изглед.

Kajgana Shop

На врв Bottom