ако утре пак смениш став побарај совет во кајгана психолог што се случува во твојот мозок,ако и тоа не успее крај краева јави се кај менеГо сменив ставот.
Сакав срамежливи момци, не сакам повеќе.
Мора да има карактерно поклопување.Ама добро ми требаа само 20 години за да го променам ставот.
ти бе се јави,кај си до сега..мене и ме банираја на една тема..види и таму да не имаш нешто да потфрлишКарлович на тема,
Poagjajkji od faktot deka ako covek(bilo koj) si kjuti i ne si se fali samiot sebesi, nikoj drug nema da go pofali, licno ne veruvam deka zenskite trcaat po sramezlivi, zatvoreni i molcelivi momci !!!срамежлив=форевр алуноер
Срамежлив дечко се срами од својата сексуалност,ако очекуваш он да ти биде иницијатор на се почни да размислуваш на друг план.Можеш комплетно да го смениш во карактер како што ти сакаш и после да го баталиш како и секогаш,вие тајно секогаш сакате маж со цврст став кон се во животот и тоа што се бори.Ако се осеќаш моќна и ти да бидеш иницијатор во средување состанок,креирање идеи,романтики и заведување слободно иди кај срамежливко некој.Јас немам срам и перде кога се работи за девојки,не ме интересираат другите мислења за мене и за тоа што го правам,за тоа што ми е драго се борам,но само ако има повратна реакција.Ако нема се тргам и идам на следна жртва.Девојка кога ми вика НЕ со насмевка тоа е само тест да види дали ќе бидам поупорен да ја откријам таа мистерија.Целовреме ја смеам и сум интересен.Да,сакам само има еден проблем :/ не знаат како да му пријдат на девојче а и јас да сакам да му пријдам не знам како би реагирал.Некоја идеја за тоа како би реагирал?
и за машките:дали ако некое девојче ви понуди нешто повеќе од пријателство вие потоа ја одбивате и се праите важни? или и возвраќате со истото барање