Wozniacki денес на загревањето пред мечот носеше дрес од Стиви
слика 1
слика 2
Мене ме интересира......чива женска е оваа!
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
--- надополнето ---
Изгледа точни беа гласините од пред некое време за тоа дека Пачеко и не е баш пожелен во клубот, поради наводно неговото понашање! (бара така се пишуваше пред една година)
Јас не гледа ниедна друга причина поради која не би играл овај играч кој и те како заслужи да биде макар и 10 минути во тимот на овие 2 утакмици!
Поулсен одигра каков во старите денови....не не, не оние во Севиља, туку оние кога на Хоџо му беше миленик!
Н’гог....катастрофален меч, не знам дали ова неиграње му се поремети системот али стварно одигра под своето ниво кое го некогаш имал!
Џо кол...иако не покажа кој знае што, сепак за радување е да се гледа дека има подобрување одошто тоа кога дојде во првите денови!
Инаку меч за живци. Едноставно да не знаеш дали да чуваш играчи за во Премиер, дали да Чуваш здравје на истите или пак да нападнеш со сите сили. Спарта играше паметно и покрај грубите стартови, сепак не можеа да држат ритам цела утакмица. Кај нас....мислам дека можеше и похрабро иако сум сигурен дека ова беше по налог на Кени, да се игра што попрепажливо, да не се влегува во непотребни дуели кој би можеле да повредат играч.
Паметна одлука беше Излегувањето на Кели од игра, кој и те како ни е битен, а беше ризичен со своите налети по десната страна каде Репка го чекаше на пик, исто така уште попаметно е тоа што на неговото место влезе Кара кој сега го мина Невил по бројот на одиграни утакмици во Европа!
Инаку да кажам......не се возбудвав премногу за овие две утакмици, колку што со нетрпение чекам да го видам тандемот на утакмицата со ВестХем.......Суарез+Керол
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
... кој е се поизвесен дека и двајцата ке бидат во составот!