Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дај бе Агер една сезона да изигра да не пропушти 90% од утакмиците. Преку таквото ми е со повреди веќе.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки каснам малку ама честито. Многу ми е некако бош да ве глеам ЛЕ ама јбг :jaj: Па побрзо враќање кај што ви е место...

Инаку Стиви на трибини као се радуваше ко мало дете на титула во ЛШ се глеа дека живее за Ливерпул секоја чест.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
kakva takva sepak e pobeda! Ngog ostanuva da bide drvo i mislam deka veke ne zasluzuva ni da trenira so nasiot tim a ne da igra za nego.. btw ja pominavme ovaa faza i so takov sostav za vo idinina ke bidime pospremni!

inaku sakam da ve prasam ... citam razlicni statusi za ibrahim afelai! koj ke saka nesto da kaze za toj transfer ? jas mislam deka ako uspeeme da go zememe toj igrac ke bide nogu golem PLUS :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Wozniacki денес на загревањето пред мечот носеше дрес од Стиви :)

слика 1

слика 2
Мене ме интересира......чива женска е оваа! :D

--- надополнето ---

Изгледа точни беа гласините од пред некое време за тоа дека Пачеко и не е баш пожелен во клубот, поради наводно неговото понашање! (бара така се пишуваше пред една година)
Јас не гледа ниедна друга причина поради која не би играл овај играч кој и те како заслужи да биде макар и 10 минути во тимот на овие 2 утакмици!

Поулсен одигра каков во старите денови....не не, не оние во Севиља, туку оние кога на Хоџо му беше миленик!

Н’гог....катастрофален меч, не знам дали ова неиграње му се поремети системот али стварно одигра под своето ниво кое го некогаш имал!

Џо кол...иако не покажа кој знае што, сепак за радување е да се гледа дека има подобрување одошто тоа кога дојде во првите денови!

Инаку меч за живци. Едноставно да не знаеш дали да чуваш играчи за во Премиер, дали да Чуваш здравје на истите или пак да нападнеш со сите сили. Спарта играше паметно и покрај грубите стартови, сепак не можеа да држат ритам цела утакмица. Кај нас....мислам дека можеше и похрабро иако сум сигурен дека ова беше по налог на Кени, да се игра што попрепажливо, да не се влегува во непотребни дуели кој би можеле да повредат играч.
Паметна одлука беше Излегувањето на Кели од игра, кој и те како ни е битен, а беше ризичен со своите налети по десната страна каде Репка го чекаше на пик, исто така уште попаметно е тоа што на неговото место влезе Кара кој сега го мина Невил по бројот на одиграни утакмици во Европа!

Инаку да кажам......не се возбудвав премногу за овие две утакмици, колку што со нетрпение чекам да го видам тандемот на утакмицата со ВестХем.......Суарез+Керол :vozbud: ... кој е се поизвесен дека и двајцата ке бидат во составот!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Чекав да ги видам вашите размислувања па и јас да пишам....Генерално игравме лошо, неповрзано тоа се должи на отсуството на Стиви...да Раул е фантастичен играч постигнува голови но едно нешто недостасува.....неможе да ја поврзе играта на Ливерпул, да го диктира темпото како тоа што го прави Стиви.... Навистина никогаш досега за мојот клуб немам плукано на некој играч, секогаш сакам да му дадам нова шанса ама Нгог стварно незнам шо игра....Кени мислам дека треба да го ослободи на лето....Кели дефинитивно за 1,2 години ке биде еден од подобрите десни бекови во светот, повредата на Агер се надевам не е сериозна сета срека на таа позиција сме силни ако не игра Агер ке го замениме со Шкртел така да нема да е некоја голема загуба, Вилсон изигра солидно мислам дека и тој има добра иднина и наеднаш по доагањето на Далглиш се гледа дека Ливерпул има добра младинска школа....да се фокусираме на иднината играме со Брага и пак мислам оти Кени нема да изваде најсилен тим иако Португалците се прилично незгодни, внедела играме со Вест Хем и мислам оти само чудо би не однесло до 4то место дури и да победиме во 95% од утакмиците пак ке биде тешко да бидеме во првите 4-ри
YNWA

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Иако невозможно, Премиер лига е, променливата форма на челзи и Тотенхем и те како ни даваат надеж дека е возможно да одиме во Лига на шампиони уште оваа година. Моментот Ливерпул да оди во ЛШ а Торрес со челзи да игра во ЛЕ е бесценет. Тешко ама не неостварливо. Под водство на Кени играчиве добија некое курназ понашање, ми се свиѓа тоа, тоа е и потребно за победување:)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дали знај некој дали ке ја дават Ливерпул со Брага на канал 5 и 5+ ????
Овај четврток играме или другиот со Брага???

F

fantomX

Гостин
Иако невозможно, Премиер лига е, променливата форма на челзи и Тотенхем и те како ни даваат надеж дека е возможно да одиме во Лига на шампиони уште оваа година. Моментот Ливерпул да оди во ЛШ а Торрес со челзи да игра во ЛЕ е бесценет. Тешко ама не неостварливо. Под водство на Кени играчиве добија некое курназ понашање, ми се свиѓа тоа, тоа е и потребно за победување:)
Премиер Лига:
4. Ливепрул
5. Челзи

Лига на Шампиони:
Победник: Челзи

Не знам за вас, ама јас во таков случај една цела недела секој ден редовно ќе го посетувам форумот на RAWK . :icon_bigg

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Премиер Лига:
4. Ливепрул
5. Челзи

Лига на Шампиони:
Победник: Челзи

Не знам за вас, ама јас во таков случај една цела недела секој ден редовно ќе го посетувам форумот на RAWK . :icon_bigg
И јас......:vozbud:

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
The Liverpool team in full is: Reina, Johnson, Kelly, Carragher, Skrtel, Wilson, Lucas, Gerrard, Meireles, Kuyt, Suarez.
Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Cole, Poulsen, Spearing, Maxi, Ngog.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
The Liverpool team in full is: Reina, Johnson, Kelly, Carragher, Skrtel, Wilson, Lucas, Gerrard, Meireles, Kuyt, Suarez.

Subs: Gulacsi, Kyrgiakos, Cole, Poulsen, Spearing, Maxi, Ngog.

интересен состав :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
.......... Кара .... Шкртел .... Вилсон .........
Кели .......................................... Џонсон
........ Лукас ......... Џерард ....................
................... Раул ..........................
......... Кајт ............. Суарез ..........

или можеби...

Кели ..... Кара .... Шкртел .... Вилсон
Кајт ...... Лукас .... Џерард .... Џонсон
.................... Раул .........................
.................... Суарез ........................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom