Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Две девојчиња биле во Ајриш баш за утакмицава, кажаа дека сте грмеле. Браво секоја чест. Ќе гледам да дојдам следната да ја изгледаме.
Секако дека може :smir: Инаку и јас само за фудбал се интересирам овде така да не си сама! Ама и ти се исполни желбата со оние работи што ги бараше пред утакмица !Dechki, so srekja forumot.
Imam edno prashanje do vas. Dali mozhe i jas da vi se pridruzham na forumot? Poshto ovdeka samo ovaa tema ja pratam, drugite ich ne me zanimaat. Mirna ke bidam. Vetuvam!
Mnogu mi e milo shto Liverpool gi ima najdobrite, najiskrenite i najvernite navivachi! :***
Јас од тоа поима немам. А за форумов со среќа нека е. Сега верувам јас се чекам за официјално да го отворам нели ?Се испоубивте од фалење море, наредната идам и јас и после неа и после таа.
Ќе идев за оваа обавезно ама бев на викенд дома
--- надополнето ---
Иначе .. доброволци со основно познавање на wordpress за помош?
--- надополнето ---
И форумот е оспособен.
Што би рекле Алириза и компанија: Ајде да видиме.
Ауууу а кои тоа??Две девојчиња биле во Ајриш баш за утакмицава, кажаа дека сте грмеле. Браво секоја чест. Ќе гледам да дојдам следната да ја изгледаме.
Ќе сфатиш .......еден ден!!!:smir:Честито дечки за победава денеска!
Одлично се спротивставивте, можеби и да , за едниот пенал може да се каже дека имаше со оглед дека беше игра со рака но топката одеше во спротивен правец...односно надвор од шеснаесетникот така да ништо не ќе се случеше и да не ја удреше топката вашиот играч со рака...
така да... само честитки
И сеуште не сваќам како Макси ја погоди пречката :]
Не ми ги вреѓај Сандрето и Маринчето бе ! :pos2:Лошо шефе нема да ти се бендисуваат... Ама праев со нив муабет пошо и они се погодиле таму у тој момент и кажуваа дека било како на Коп таму
Ај бе без имиња ало. И знаеш и ти дека се ломНе ми ги вреѓај Сандрето и Маринчето бе ! :pos2:
Нема потреба од барање дозвола. Што повеќе симпатизери ни се придружат на форумот уште подобро. Регистрирај се обавезноDechki, so srekja forumot.
Imam edno prashanje do vas. Dali mozhe i jas da vi se pridruzham na forumot? Poshto ovdeka samo ovaa tema ja pratam, drugite ich ne me zanimaat. Mirna ke bidam. Vetuvam!
Mnogu mi e milo shto Liverpool gi ima najdobrite, najiskrenite i najvernite navivachi! :***
wordpress-от е малку гаден со фонтови. учам секој ден нешто ново, ќе дојде и тоа на ред.Havoc, ми се свиѓа ептен странава само ако може еден предлог да ти дадам, тоа кај што пишува горе Macedonian reds на врвот на страната ако можеш да го напраиш да биде напишано со Albertus MT Regular фонт, пошо мислам дека тоа е фонтот од логото на Ливерпул. Ако не може батали
Ќе те убијам. Гледаш дека сепак бев во право кога ги нареков Давид и Голијат!!!Little and Large will work wonders for Liverpool
Абе ок тоа, ама Давид и Голијат се смртни противници, нашите се заедно. Затоа е чудното.Абе Hаvoc Liverpool - Andy Carroll and Luis Suarez are a match made in heaven
Ќе те убијам. Гледаш дека сепак бев во право кога ги нареков Давид и Голијат!!!
Е па реков овој пат заедно а не против :smir: Затоа и посочив!Абе ок тоа, ама Давид и Голијат се смртни противници, нашите се заедно. Затоа е чудното.
Легендата за Давид и Голијат бре деца. Само во случајов не еден против друг туку заедно. Под тоа Давид алудирам на Суарез како физички послаб во однос на Керол но ако добро се сеќавам Давид на крај ја доби битката ( и Суарез е опасен нели и технички поткован )а под Голијат алудирам на Керол...на неговата физичка сила и предиспозиции!!
Јбг малку митологија ама омилена ми е :smir:
да бе брат, јас личам на макси....дај не ме јебете....хахахаха.....како и да е фала за тетоважата...и ставај побрзо ти!!!! ))Ај бе без имиња ало. И знаеш и ти дека се лом
--- надополнето ---
Peja дали тебе ти пишале на MacedonianReds дека личиш на Макси:pos2::pos2::pos2: Иначе тетоважата ти е ВРВ. Ќе ставам таква на грб со You will never walk alone над амблемчето