Има вифи, гпс и симбиан осОва нокијава н95 има вифи, гпс, оперативен систем ???
Абе ме зачуди тоа што рече "ако некој би го користел", а телефонот има све што има секој нов телефон...Има вифи, гпс и симбиан ос
Да де .. само е 6 години стар, симбианот е веќе антика, гпс исто ко да го немаш, на молење фаќа сателити, се расипуваат итн итнАбе ме зачуди тоа што рече "ако некој би го користел", а телефонот има све што има секој нов телефон...
И јас барав и се откажав, само чкарт копии кинески имаат, звукот е безвезеПродава некој дре беатс слушалки за телефон?
Јас земав од солун и мнооогу се јаки! =) (споредено со нашиве чкарт копии, светлосни години се подобри)И јас барав и се откажав, само чкарт копии кинески имаат, звукот е безвезе
едино ако најдеш од хтц од кутија да ти ги извади некој, тие се оргинал
Оргинални? и која цена/моделЈас земав од солун и мнооогу се јаки! =) (споредено со нашиве чкарт копии, светлосни години се подобри)
Што му се налути од бе ?Како што прочитавте по насловот, го мењам телефонов за сгс2(добро сочуван) од проста причина што многу ми е тежок и нема доста кракнати игри за телефонов. Другото све е перфектно а и малце сакам да сменам.
Користен 1 месец и 10 дена, има 1 година гаранција купен од т-мобајл 27.250 со фул опрема.
Понуди ПП и 072/690-247 и еве негови слики, стакло е сочуван.
Прегледај го приврзокот 44546Прегледај го приврзокот 44547
Не се налутив, едноставно бизнисШто му се налути од бе ?
Со кеш правиш бизнис или ?