Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не знам зошто не се имаа заинтересирано и кога си одеше од Реал за него, за 10 милиони ќе го земевме.

Не знам зошто не се имаа заинтересирано и кога си одеше од Реал за него, за 10 милиони ќе го земевме.
Беа ако се сеќавам, ама изгледа понудата му беше :tapp:

Како не,не еднаш докажал ќелавицата дека од готови трансфери вересија прави,Сисоко,Кришито и Витсел требаше да се играчи на Милан веќе,ама цицијата се исциганчи како секогаш и посра работа.

После ќе праќа понуди со 400 комбинаторики во нив ама џабе,никој не е ментален ко него.

Абе ви е гајле за парите....не ги давате вие од ваш џеб.Мене ми е важно да гледам јак Милан со јаки играчи,а колку пари ќе фрли Берлу ич не се замарам.Кога можеше пола миљарда да плати за некоја таму казна ич не ми е гајле дали ќе даде 5м повеќе или помалце.

Туку незнам колку приметувате ама секоја година со оваа трансфер политика одиме чекор наназад.Едноставно некои работи се свртени за 360 степени и ако сакаш да си на врвот во европа треба да фрлиш голема пара.Моментално Берлу нема такво нешто во план па од таму се повеќе и повеќе сакам некој шеик да улета во тимов што нема да штеди за трансфери.Не може ние со некој Траоре да им парираме на тимовите што за 1 играч трошат колку што ние трошиме во 5 трансфер периоди.Ок е се држевме на Барса ама се држевме само позади и чат пат успеваа да ја изнесат топката до центар.Ако сакаме Милан што ќе биде страв за сите останати тимови од моменталниов состав максимум 4 играчи можат да бидат во првиот тим,а останатите резерви,Лече,Пескара итн.Јас сум свесен за ситуацијата и јасно ми е дека таа не е најдобра но кога ќе видам како земаат играчи за 0 или 100к проверувам дали играчот доаѓа во Вардар или во Милан.

А тоа што со Ибра не сака да се види овој ? :) Ибра ќе го убие :D
Па кој го прашува Ибра? Како што знам и со Гатузо беше рчнат и со Ван Бомел беше рчнат и со Мексес, уште ВДВ и Киелини не се дојдени во Милан од луѓево што се у сукоб со него :pos:

Не бе озбилно од каде скарани ВДВ и Ибрахимович кога заедно играа во Ајакс?

Марли
Иначе Итар Пејо т.з. Куре јбер последен пат е виден како онанира во паркот Јане Сандански на прослава на десетата титула на МЗТ. После тоа мистериозно исчезнува ... изгледа чека да се појави за следниот јубилеј на МЗТ односно 10 порази у низа у јадранска лига :icon_lol:

Не бил активен од 16-ти мај, ме плаши искрено :cautious:

Па го нема бе има интернет од Оне а навие за МЗТ ... каде со тој памет:D

Ван дер Варт не дека е скаран со Ибра али пред некој ден се појави видео каде ВдВ со голв топче погодува слика од Ибра тачно у глава :)
еве го

Ќе јаде ќотек од Ибра изгледа се чека погоден момент :icon_lol:

Од кде ова ??

Иначе Ван Бомел се има истепано и со Ибра и со Робињо па не се деси ништо ....
Па го видов тоа видеото со голфот погоре...и не е само обична рчка на терен.. да било така одма се заборава ,тоа е у жар на игра..ама ова е и надвор . како и да е Ибра е главен кој и да дое може само да го слуша :D

Кога играле во Ајакс имало нешто конкуренција помеѓу нив за стартна постава, и 2002 август на пријателска Холандија-Шведска, Ибра намерно(така мисли Ван дер Ваарт) направил груб прекршок врз Ван дер Ваарт и овој не можел да игра 3-4 месеци...

edit: 2004, не 2002.

Van der Vaart was named team captain by coach Ronald Koeman for the 2004–05 season. During an international match against Sweden on 18 August 2004, he was injured by then-Ajax teammate Zlatan Ibrahimović, which led to the sale of Ibrahimović to Juventus two weeks later, following controversial accusations that the Swede had intentionally tried to hurt Van der Vaart. As a result, Van der Vaart took Ibrahimović's spot as striker. He was unhappy at being played out of position, and following his refusal to play on the wing in a Champions League match in December, he was stripped of the team captaincy by Koeman

521507_458265130851352_1445233078_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom