Па не знам кој ставаше постови од 2007 година (мислам) кога го фатија оној судијана како местел и тоа ти служеше ко факт дека и во НБА се мести. Башка два или три од претходните поста ти ги изменив бидејќи во нив спомнуваше полови органи, само да знаеш дека нема премногу толеранција да се има према тебе бидејќи и така имаш 2000 банови изедено. Пак ќе ти повторам води дискусија на НИВО а не да навредуваш одредени членови и да пробуваш да им го наметнуваш твоето мислење, ипак секој си има различно мислење, не мора со безобразлук и нечовечност да докажуваш нешто.
А за "другар ми" Петар кој напиша пост за Дражен, не му беше избришан постот иако ова е тема за плеј оф бидејќи Дражен остави таков белег во кошарката што мислам дека нема еден пост за него да смета на темава. Еве и од мене, вечна му слава!
стварно многу лажеш, сушиш= за кој полови органи ? кон член или за играта ?! (реков Фишер му е до курот на Данкан, не се бламирај)
ама зошто го спомнав "почитуваниот" Фишер, не знам што се палиш ти па толку, демек овој од ЛА бил???!!!!!! (паразит кој ке земе оваа година 6 прстен на туѓа мака со ОКC, најверојатно, нема други играч во нба со толку прстени на туѓа мака, дури 6 може да бидат)
за постот на другар ти ти можеш и да ме убедуваш дека не е црно бело е..................другар ти ме нарече "психопат" на пост за леброн и уште се шета по форумов, без никакви санкции !
абе ти стварно мислиш дека во НБА не се местат утакмици/прават дубари и се е поштено ???!!!!!!
Типот (за кој првпат од мене слушна), кој го ставив сам призна и одлежи затвор за утакмици кој ги судел и местел и на истите се обложувал, имаш докази, ФБИ, одлежа затвор....................е арно ама е само колатерална штета, он си одлежа и ништо не се смени и од тогаш е најгласен за дубарите во НБА, ама џабе, сите се прават на удрени, ама фановите го гледаат тоа !
Истиот беше еден од најнадежните судии во НБА, татко му беше исто така долги години на колеџ судија (во крвта им е судењево). Значи судијава по одлежаната казна приложи анализа за многу минати утакмици каде од авион може и обичен фан да види дека се правени финти, а не за него како 13 години професионален судија !!!!!
гледај го видеово 25 мин. (во 2 дела) каде судијава јавно се исповеда и се објаснува во детали !
http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=5914330n
ако овој местел утакмици, зарем е он единствен што местел само, толку будал ???!!!!!!
а исто така за ЛА -Кингс 2002 кој самиот судија ја посочи, нема дилема дека судиите ги ограбија КИНГС и не треба да си професионалец да го видиш тоа (и не знам што коментираш за серијава кога ти беше мало дете тогаш и не си ја гледал!)
и немам што фазла да те убедувам , прво треба да читаш малку повеќе и да научиш мноогу работи , па после можеме да правиме муабет он-топик !