NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
BEAT THE HEAT!!!
Ајде уште оваа па да гледаме судир на старото со новото.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
токму тука лежи најголемата мистерија !

The Thunder rallied from 18 down to become the third team in NBA history to win four straight in the conference finals after trailing 2-0

прво ај што се само трет тим во историјата со ваков исход, туку и го прават против тим кој не знаел да загуби и со трет најдобар резултат во историјата од 10 победи по ред у плејоф !

да ја добиеја последнава во стил ко 3-та или барем почисто, секако и мене ке ми беше мерак, со оглед на годините, ке речев браво ОКЦ , секоја чест толку млад тим ги направивте магариња

ама со последнава утакмица се им пропадна у вода со репутацијава (n) и СПАРС со гледачите и мераклиите на НБА се магариња.........тоа е лошото !

срамота е , ем играа дома !

туку тебе НБА ти е интересна само по забивања и ништо друго
Добро бе ти имаш попаметна работа од тоа да не труеш на темава со твоите масонски муабети???
У секој пост пишуваш за местење на утакмиците, вакво судење, онакво судење. Досаден си више, и ти кажав и пред некој ден, среди си го речникот зашо ни здосади више банови да ти делиме, не знам како не те мрзи нови јузери да праиш.

Thumbs up за ОКС, покажаа шампионски карактер и се вратија по катастрофалниот почеток на мечот, односно фантастичниот на Спарс. Вечер навивам за Бостон и сакам да пројдат во финале.

Член од
24 април 2011
Мислења
300
Поени од реакции
162
Во врска со Оклахома - Сан Антонио......го коментирате судењето.......абе 4 пати по ред ги тепаат.....4 пати ли ги помагаа судиите......едноставно бидете реални......Оклахома оваа година го заслужија финалето...верувам и во наредните 4-5 години ќе бидат еден од најсериозните кандидати за шампионскиот прстен.....Ги прегазија ланските шампиони Далас со 4:0, го победија Лејкерси со 4:1, ги победија и Сан Антонио 4: 2 ( беше 0: 2 .........не заборавајте )...Има хемија во оваа екипа...се надевам дека ќе победат во финалето....бидете реални....без разлика за кого навивате.....Оклахома е страшна, а можеби и најатрактивна екипа оваа година.......

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Ќе видиме вечерва дали Леброн ќе испадне пиче како што беше случај лани со Далас, или ќе го однесе Мајами во седмата утакмица.Исто така зависи и вејд како ќе изигра,заедно со бош,и се разбира колку толку да имаат помош од другиве.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Uvek gi mrzev Heat, ali vecerva i celava serija sakam da ja tepaat, sakam Lebron da osvoi titula,iako go mrazam,bidejki ima mnogu napraveno i zasluzil da zeme,bez ogled kolku nekoj go saka ili mrzi. Mnogu mi e glupo so ete Stockton i Malone isto kako James ne mozea nikogas da zemat titula, a bea opasno duo.

G

grande-juve

Гостин
Внимавајте, доаѓа топлотен бран :)

Се укажува на победа за Селтикс вечерва, домашен терен, искуство, моменталната форма (три победи по ред)... амааа, ако Бош игра вечер повеќе од 24 минути, им давам шанси на жешките 60:40. Гарнет без Бош досега во серијава беше сконцентриран само на нападот, сега ќе треба малку и на одбрана да мисли, плус со Бош Мајами во напад ќе можат повеќе да рашират и да се направи повеќе простор за влезови на Вејд и Џејмс. Како и да е, очекувам пак во последни минути да се решава мечов.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Шо има врска што некои луѓе се за Бостон вечер? Ја ни за Хит ни за Селтикс не навивам ама мерак ми е Бостон да победи, еве да ти кажам, играчот што највеќе ме нервира на цел свет игра во Бостон- Пол Пирс, па пак сум за нив вечерва. Да не се разбереме погрешно, Пирс е ЅВЕРОЊА невидена само едноставно мене ме нервира ко појава, не ко играч.
Од 0-2 се вратија на 3-2, затоа и сакам да пројдат, исто ко Оклахома што направи.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Натпреваров сум неутрален.Сакам да има атрактивна кошарка ,на крај да има драматична завршница и да нема влијание од судиите.Тие ми се желбите за сега :D

Kajgana Shop

На врв Bottom