Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
beneamata, cice, kazhi be shto mi pisha spasov :D
Море као ти го спопика да знаеш, до тој степен ти го спопика, што вреди да го одигнорираш, за да го прочиташ постот, да укапираш дека уствари те оставил без текст, и да се вратиш на игнорот соочен со фактот дека ти го спопикал, ама да не ни кажеш дека си го напраил тоа од пусти срам.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.945
Поени од реакции
15.073
ако може некој да ја најде сликата со никовите на крејзи пујол и интелегенцијата како му опага.
што повреда има голманчето ??

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
До крајот на наредната недела Интер потпишува со Силвестре од Палермо и Дебуши од Лил ! А малку прогнозирање од моја страна, ѕвездата која Морати најави дека ќе дојде во Интер е Кавани (30 милиони +Пацини) !

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
<3 ke chekam nekoj da postira, a vie demek tolku ha-ce ste shto vi e maka tekstot da go pastirate
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 21:37 ---
ако може некој да ја најде сликата со никовите на крејзи пујол и интелегенцијата како му опага.
што повреда има голманчето ??
Kaj majka ti e slikata :D:D:D
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 21:38 ---
До крајот на наредната недела Интер потпишува со Силвестре од Палермо и Дебуши од Лил ! А малку прогнозирање од моја страна, ѕвездата која Морати најави дека ќе дојде во Интер е Кавани (30 милиони +Пацини) !
Ova da se sluchi, imeto vo Branka ke go smenam :icon_lol:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Андреоли и Селвестре ќе дојдат за централните позиции и топ сме. Десно Дебуши, а лево Коларов. Средина Де Јонг и напад или Лукас или Кавани. Мајкон во Сити

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Андреоли и Селвестре ќе дојдат за централните позиции и топ сме. Десно Дебуши, а лево Коларов. Средина Де Јонг и напад или Лукас или Кавани. Мајкон во Сити
И јас би играл слично ! Нема да се потрошат многу пари, ќе се купат вистински фудбалери за нашите болни точки, плус се остава простор и за надежите да се докажат !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам овај Јонзе на шо дроги е..само Бранка го спомнува небаре тој е виновникот за оваа ситуација..колку пари толку музика што очекуваше Хазард и Хулк да дојдат кај нас??...Паласио колку за двата вреди:cool:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам овај Јонзе на шо дроги е..само Бранка го спомнува небаре тој е виновникот за оваа ситуација..колку пари толку музика што очекуваше Хазард и Хулк да дојдат кај нас??...Паласио колку за двата вреди:cool:
More da me vidish mene kolku ubavi postovi mozham da ti pisham onaka, demek realni, ima da se chudish. Fintava e shto demek aj ke igrame na karta deka razbirame fudbal i ke pishime kolku e dobar Silvestre i kako toa e sve siguren u odbrana i kako toa sme srekni shto ne go primetile Real, Manchester ili Barca pa da mu se kachi cenata, ili Andreoli kolku e podobar od Ranokija ili ako ne podobar isto nivo visok, brz, siguren... Mnogu eksperti taka ima.

Ti demek zadovolen si od Silvestre/Andreoli/Giovinco/Palacio, ne si no taa pusta zhelba za "like" sve menuva. Barem od site tuka so tebe i martin mislev sekogash najrealno pishuvame (za mene, ova, drugive vaka ne mislat), ama ete si se prodal kaj Syn :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
More da me vidish mene kolku ubavi postovi mozham da ti pisham onaka, demek realni, ima da se chudish. Fintava e shto demek aj ke igrame na karta deka razbirame fudbal i ke pishime kolku e dobar Silvestre i kako toa e sve siguren u odbrana i kako toa sme srekni shto ne go primetile Real, Manchester ili Barca pa da mu se kachi cenata, ili Andreoli kolku e podobar od Ranokija ili ako ne podobar isto nivo visok, brz, siguren... Mnogu eksperti taka ima.

Ti demek zadovolen si od Silvestre/Andreoli/Giovinco/Palacio, ne si no taa pusta zhelba za "like" sve menuva. Barem od site tuka so tebe i martin mislev sekogash najrealno pishuvame (za mene, ova, drugive vaka ne mislat), ama ete si se prodal kaj Syn :D
Сите реално/искрено пишуваат, само не сите го разбираат фудбалот...

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Па кој несака да дојде Меси и Роналдо во Интер? Друго е реално друго е желба. Ако кажуваме реално ќе си останеш дома и ќе го маваш на Ким Кардашиан, а желба да ја ебеш :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Само за твое задоволство ќе дојдат месси и роналдо.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Ne e taka, site tuka isto go poznavame fudbalot i nikoj ako realno pishuva nikogash nema da pishe deka e zadovolen od igrachite koi gi zemame (palacio, palombo), ama silata na toj "like" pravi chuda :D
Ај ете ти лајк, глеам од прееска спомнуваш а никој не ти става лајк :D
Па кој несака да дојде Меси и Роналдо во Интер? Друго е реално друго е желба. Ако кажуваме реално ќе си останеш дома и ќе го маваш на Ким Кардашиан, а желба да ја ебеш :)
Па баш ова го негира Јонзе, и со право. Да сакавме играчи како Паласио и Бљамбљани немаше да навиваме за Интер, ќе навивавме за Џенова и Салернитана.

На Ким само Џони го мава, има многу поубави...

Kajgana Shop

На врв Bottom