Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Тоа така го спомнав, не е тоа битното, битно е земен од Џенова и е во ко-сопственост
Ти се заебаваш со мене, нема друго :)

Инаку, коа ја играат следната утакмица младиве?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
chillin' like a villain според тебе ни на млади да се радуваш, Занети кој го ебе, Силвестре кој е тој, Лукас не бил јак епа што не одиш кај второлигашиве од Торино (нејќам името да им го спомнам)?
Ti ednash nauchi se da chitash i razbirash posle citiraj me. Tolku samo.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ти се заебаваш со мене, нема друго :)

Инаку, коа ја играат следната утакмица младиве?
Се зезам друже, те разбрав, малце да разбиеме монотонија во фан клубов.
П.С играат во сабота во 21:00 со Лацио финале (баш на мојот роденден) :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Ne znam shto se raduvate na mladite igrachi. Neka se raduvaat navivachi na Piachenca, Kromoneze, Treviso B, Pro Specia Ac i takvi timovi, posho tamu ke odat site.

Evo chitam neshto agentot na Kiki kazhal deka pred da odi Manchester bil blizu Inter, da dojdeshe Inter, sega ke igrashe Bolonja so razlog deka ne e dovolno talentiran.

Ti ebam timot skapan.
Нема врска дека бил близу до Интер, лага е тоа, беше готово да премине во Јувентус, нив Салас ги заеба, инаку трансферот беше договорен, овој во Јуве а Салас во Спортинг али Салас тоа го одби ( за среќа на Роналдо ) и трансферот пропадна.
Може бил следен од скаути, ко и 100 други тимови што го следеле, не беше класика инкогнито фудбалер туку веќе беше познат талент, и Барса на времето бирале помеѓу него и Кварезма ако не се лажам, може ова грешка е али така и на форумов пред некој ден прочитав а и одамна имам слушнато за ова ...

Инаку играа пријателска со Јунајтед летото кога премина во тој тим и ги отвори ко булка во пролет па Ферги ни две ни три, си го зема у свои редови и го направи најдобар играч на Светот.

Инаку претпоставувам дека баш поради таа лоша политика го собраа тој од Удинезе.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.764
Што им бил шеф на скаути, таква некоја функција т.е. имал, поим неам, што ги приметил Санчез, Исла, Запата, познати се по тоа што знаат да приметат млад талент само што и познати се по тоа што ич не размислуваат за да му дадат шанса да заигра во прв тим и да покаже што знае. :)

Инаку оној што ти е последниот у потпис, Манчини се фалеше дека го знаел уште дур играл во Бреша и сакал да го купи, али не се одлучил за такво нешто, али битно се фалеше дека го приметил неговиот талент и знаел дека ќе бидне од него одличен фудбалер.

Ја не би се фалел со вакво нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom