- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.321
- Поени од реакции
- 15.576
Абе тогаш бил 12 години, што е битно тоаНе ме разбра, реков го земавме во времето на Милито и Мота во Интер (летото 2009)
Абе тогаш бил 12 години, што е битно тоаНе ме разбра, реков го земавме во времето на Милито и Мота во Интер (летото 2009)
Тоа така го спомнав, не е тоа битното, битно е земен од Џенова и е во ко-сопственостАбе тогаш бил 12 години, што е битно тоа
Ти се заебаваш со мене, нема другоТоа така го спомнав, не е тоа битното, битно е земен од Џенова и е во ко-сопственост
Ti ednash nauchi se da chitash i razbirash posle citiraj me. Tolku samo.chillin' like a villain според тебе ни на млади да се радуваш, Занети кој го ебе, Силвестре кој е тој, Лукас не бил јак епа што не одиш кај второлигашиве од Торино (нејќам името да им го спомнам)?
Се зезам друже, те разбрав, малце да разбиеме монотонија во фан клубов.Ти се заебаваш со мене, нема друго
Инаку, коа ја играат следната утакмица младиве?
Сабота во 21 часот.Ти се заебаваш со мене, нема друго
Инаку, коа ја играат следната утакмица младиве?
почна повеќе и од мене да се глупираш ебате, не си интересенTi ednash nauchi se da chitash i razbirash posle citiraj me. Tolku samo.
chillin' like a villainпочна повеќе и од мене да се глупираш ебате, не си интересен
Shto mi kazha, na ignor mi echillin' like a villain
Чим Спасов ти кажа, можеш слободно да бараш бришење на профилот...
Ти го плесна у фацаShto mi kazha, na ignor mi e
Те зеза ИОсоно, вика дека си ја палел MеганShto mi kazha, na ignor mi e
Нема врска дека бил близу до Интер, лага е тоа, беше готово да премине во Јувентус, нив Салас ги заеба, инаку трансферот беше договорен, овој во Јуве а Салас во Спортинг али Салас тоа го одби ( за среќа на Роналдо ) и трансферот пропадна.Ne znam shto se raduvate na mladite igrachi. Neka se raduvaat navivachi na Piachenca, Kromoneze, Treviso B, Pro Specia Ac i takvi timovi, posho tamu ke odat site.
Evo chitam neshto agentot na Kiki kazhal deka pred da odi Manchester bil blizu Inter, da dojdeshe Inter, sega ke igrashe Bolonja so razlog deka ne e dovolno talentiran.
Ti ebam timot skapan.
Што им бил шеф на скаути, таква некоја функција т.е. имал, поим неам, што ги приметил Санчез, Исла, Запата, познати се по тоа што знаат да приметат млад талент само што и познати се по тоа што ич не размислуваат за да му дадат шанса да заигра во прв тим и да покаже што знае.Koj od udine?