Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Значит оние кои шо се запишале на факултет не му е цел да чистат улици тоа се некои 95 % а останатите 5 % шо не ќе се запишат на факс или таткому има фирма која е добро разработена или некој роднина или пријател ке ги пикни на работа со средно и ке работи во администрација. А за на факс овие 100 бода шо сите ги сакет им се битни за да влезат во државна квота и да земет стипендија. Некој ке ги земит тие поени и со препишување но понатака нема да му се битни тие поени аку не учи познавам мнолгу такви примери кои се запишаа со сите 5 ки а немет положено ни еден испит. Мене не ми се битнии поените кои ке ги добијам битно е со понатака. Иначе сегде можиш да се запишиш колку шо имат матуранти толку и слободни места на факултетиве имат.

исто мислам како тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
и не е секој за на факултет, некој треба да ги чисти улиците :P

Ја тебе ќе те препорачам да ги чистиш улиците,ете ќе имаш фатено врски барем за нешто да не си набиваш комплекси.(y)

Ја тебе ќе те препорачам да ги чистиш улиците,ете ќе имаш фатено врски барем за нешто да не си набиваш комплекси.(y)

Никоја работа не треба да се подценува а не и чистејнето улици :)

Кај треба да видам во која училница полагам ? Инаку литературава бајги полесна од граматикава ми испадна (y)

I da nosite licna karta :P
mala opomena
oti bez toa nema da ve putat da polagate

на училиште..секое си има распоред за полагање

Епа тоа на денот на полагање ќе видам, рано е сега.. фала иначе.

I da nosite licna karta :P
mala opomena
oti bez toa nema da ve putat da polagate

Или возачка/пасош/здравствена книшка ако немате лична извадено ..

Колку се сигурни информациите дека есејот по македонски ќе е од романтизам и од каде ви се тие информации.

Епа тоа на денот на полагање ќе видам, рано е сега.. фала иначе.
Незнам каде негде читав дека најубаво е да си видиш еден ден пред полагање, ќе идам ја утре до школо и ќе си видам :)

а дали ќе ни дозволат новчаникот со нас да си го задржиме??...таму планирам есејот да го клам :D

а дали ќе ни дозволат новчаникот со нас да си го задржиме??...таму планирам есејот да го клам :D

а да си напрајш 2 ливчиња.
Едното во патика
другото во новчаникот
ббббббббббббо
изум сум :cool:

а да си напрајш 2 ливчиња.
Едното во патика
другото во новчаникот
ббббббббббббо
изум сум :cool:
прашањето беше дали ќе дозволат да го задржам новчаникот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom