Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, 1000 пати рекоа дека ќе средат и пак не го средуваат.Кога ги сменам преводите на макс тв и сменам програмата преводите не ми се зачувани?
Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.И од вчера попладне до денес кога провери немаше никаков контакт со интернет?
да прашам нешто,порано од интернет симнував филмови,игри и др. со 1,2мб/с,после со 950кб/с,сеа симнувам со 300кб/с,некој да не знае шо е проблемот???
не е до тоаДа не има малку сидери/многу личери торентот? (претпоставувам од торент симињаш)
не е до тоа![]()
ама го заборавив пасвордот.Ај иди на speedport.ip и најди таму DSL и види колку ти е down/up брзината во моментот.
Пасворд ти е telekomама го заборавив пасвордот.![]()
Е не сме сега 2005 година, и тие ФБ и страни што ги отвораш остваруваат сообраќај. Симни си некое програмче за мерење на сообраќајот и ќе видиш дека никој не те краде.Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.
Мислам дека тоа значи дека рутерот превзема и инсталира нов фирмвер. Не сум сигурен, мислам.А да ве прашам за speedportov w503, дали кај вас трепка тоа сијаличката Power/DSL зелено-црвено и дали е нормално тоа?