Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Кога ги сменам преводите на макс тв и сменам програмата преводите не ми се зачувани?

Wizz.

TheBest
Член од
27 септември 2009
Мислења
262
Поени од реакции
69
И од вчера попладне до денес кога провери немаше никаков контакт со интернет?
Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.

Q

qazwsxedc

Гостин
да прашам нешто,порано од интернет симнував филмови,игри и др. со 1,2мб/с,после со 950кб/с,сеа симнувам со 300кб/с,некој да не знае шо е проблемот???

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
да прашам нешто,порано од интернет симнував филмови,игри и др. со 1,2мб/с,после со 950кб/с,сеа симнувам со 300кб/с,некој да не знае шо е проблемот???
Да не има малку сидери/многу личери торентот? (претпоставувам од торент симињаш)

Q

qazwsxedc

Гостин
не е тој,ама нема врска се среди проблемот:).

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
А да ве прашам за speedportov w503, дали кај вас трепка тоа сијаличката Power/DSL зелено-црвено и дали е нормално тоа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.
Е не сме сега 2005 година, и тие ФБ и страни што ги отвораш остваруваат сообраќај. Симни си некое програмче за мерење на сообраќајот и ќе видиш дека никој не те краде.

P

Princ

Гостин
А да ве прашам за speedportov w503, дали кај вас трепка тоа сијаличката Power/DSL зелено-црвено и дали е нормално тоа?
Мислам дека тоа значи дека рутерот превзема и инсталира нов фирмвер. Не сум сигурен, мислам.
Ако сакаш сигурен одговор 080012345

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Дали имаат право да ме тужат извршители за неплатен долг кој е веќе стар 8 години? Се разбира, тогаш од Македонски телеком...А долгот е само 1800 денари... И тоа се разбира, цената пренапумпана, бидејќи ние никогаш одкога имавме телефон не го користевме многу...

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Готово утре доаѓаат за ресиверот фала богу :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom