Да, 1000 пати рекоа дека ќе средат и пак не го средуваат.Кога ги сменам преводите на макс тв и сменам програмата преводите не ми се зачувани?
Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.И од вчера попладне до денес кога провери немаше никаков контакт со интернет?
Да не има малку сидери/многу личери торентот? (претпоставувам од торент симињаш)да прашам нешто,порано од интернет симнував филмови,игри и др. со 1,2мб/с,после со 950кб/с,сеа симнувам со 300кб/с,некој да не знае шо е проблемот???
не е до тоаДа не има малку сидери/многу личери торентот? (претпоставувам од торент симињаш)
Ај иди на speedport.ip и најди таму DSL и види колку ти е down/up брзината во моментот.не е до тоа
ама го заборавив пасвордот.Ај иди на speedport.ip и најди таму DSL и види колку ти е down/up брзината во моментот.
Пасворд ти е telekomама го заборавив пасвордот.
Е не сме сега 2005 година, и тие ФБ и страни што ги отвораш остваруваат сообраќај. Симни си некое програмче за мерење на сообраќајот и ќе видиш дека никој не те краде.Нормално бе само страни Facebook и сл. Али ајде нека ме префрлат на 300 гб па нема да се секирам.
Мислам дека тоа значи дека рутерот превзема и инсталира нов фирмвер. Не сум сигурен, мислам.А да ве прашам за speedportov w503, дали кај вас трепка тоа сијаличката Power/DSL зелено-црвено и дали е нормално тоа?