- Член од
- 17 ноември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 98
Не зае*авај. Како одеа тие работи аман хахаГо отворив сега е-индексот и гледам дека рокот за пријави на семинарски е отворен. Трк по уплатници !
Не зае*авај. Како одеа тие работи аман хахаГо отворив сега е-индексот и гледам дека рокот за пријави на семинарски е отворен. Трк по уплатници !
Ситеkoi zadaci treba po bankarski menadzment za zavrsen ?
Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...Дали некој знае сто прашања паднаа исторја на економска мисла прв и втор колоквум и што треба за завршен испт да се учи ?
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:59 ---
Кои прашања паднаа инвестицонен менаџмент априлска сесија и каква задача имаше?
Извини ама јас сум вонреден студент така да ако можеш поконкретно да ми кажеш кои се тие прашања и задачи ќе ти бидам благодарен . јас имам некои задачи што ви се давани за домашно.Сите
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 23:21 ---
Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...
http://www.ugd.edu.mk/images/stories/file/pdf/web_portal_students/Tarifnik_so_uslugi_i_prihodni_sifri.pdfМалце оф топик е ова ..
- Може ли да го заверам семестарот со 2 не земени потписи, без притоа да ги платам кредитите по истите два ?? - И ако веќе мора да ги платам, нека ја постира некој уплатницата, оти јас не можам да ја најдам на страната.