Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување
Член од
27 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
176
Знае ли некој прашања по царинска, од тие што полагаа пред време?

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
MEGUNARODEN FINANSISKI MENADZMENT - Olivera Trajkovska

prasanja ako nekoj ima???????

Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Kolegite koi polagaa vo aprilska sesija ako moze da kazat za slednive ispiti dali im bea so lekcii na raskazuvanje ili poveke prasanja so kratki odgvori?
Carinska politika
Megunaroden finansiski menadzment
FSFPEU
EMSMP
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:42 ---
Kolegite koi polagaa vo aprilska sesija ako moze da kazat za slednive ispiti dali im bea so lekcii na raskazuvanje ili poveke prasanja so kratki odgvori?
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:43 ---
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP

Член од
26 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Дали некој знае сто прашања паднаа исторја на економска мисла прв и втор колоквум и што треба за завршен испт да се учи ?
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:59 ---
Кои прашања паднаа инвестицонен менаџмент априлска сесија и каква задача имаше?

Член од
8 септември 2009
Мислења
147
Поени од реакции
5
Има некој што е полагал фпи во терминот за оние кои ќе одеа во странство, да каже што прашања имало?

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
koi zadaci treba po bankarski menadzment za zavrsen ?
Сите ;)
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 23:21 ---
Дали некој знае сто прашања паднаа исторја на економска мисла прв и втор колоквум и што треба за завршен испт да се учи ?
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:59 ---
Кои прашања паднаа инвестицонен менаџмент априлска сесија и каква задача имаше?
Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...

Член од
27 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
176
А јавни финансии прашања?

Член од
26 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Сите ;)
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 23:21 ---

Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...
Извини ама јас сум вонреден студент така да ако можеш поконкретно да ми кажеш кои се тие прашања и задачи ќе ти бидам благодарен . јас имам некои задачи што ви се давани за домашно.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
kazaa li kakov ke bide zavrsniot bankarstvo i carinska politika, po kolku prasanja ke ima i zadaci i kolku poeni ke nosat istite? pozdrav

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Малце оф топик е ова ..

- Може ли да го заверам семестарот со 2 не земени потписи, без притоа да ги платам кредитите по истите два ?? - И ако веќе мора да ги платам, нека ја постира некој уплатницата, оти јас не можам да ја најдам на страната.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Малце оф топик е ова ..

- Може ли да го заверам семестарот со 2 не земени потписи, без притоа да ги платам кредитите по истите два ?? - И ако веќе мора да ги платам, нека ја постира некој уплатницата, оти јас не можам да ја најдам на страната.
http://www.ugd.edu.mk/images/stories/file/pdf/web_portal_students/Tarifnik_so_uslugi_i_prihodni_sifri.pdf
На втората страна, под реден број 4

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
дечки, има ли онлајн студиска програма за сметководство, финансии и ревизија ( за на УГД ) ?

тражам, тражам, нема ништо .. на страната на ECO, исто така -.-

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Се знае ли точно кога се завршните/испитите?

Kajgana Shop

На врв Bottom