Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој прашања по царинска, од тие што полагаа пред време?

Kolegite koi polagaa vo aprilska sesija ako moze da kazat za slednive ispiti dali im bea so lekcii na raskazuvanje ili poveke prasanja so kratki odgvori?
Carinska politika
Megunaroden finansiski menadzment
FSFPEU
EMSMP
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:42 ---
Kolegite koi polagaa vo aprilska sesija ako moze da kazat za slednive ispiti dali im bea so lekcii na raskazuvanje ili poveke prasanja so kratki odgvori?
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
--- надополнето: 29 мај 2012 во 00:43 ---
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP
Carinska politika
FSFPEU
EMSMP

koi zadaci treba po bankarski menadzment za zavrsen ?

Дали некој знае сто прашања паднаа исторја на економска мисла прв и втор колоквум и што треба за завршен испт да се учи ?
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:59 ---
Кои прашања паднаа инвестицонен менаџмент априлска сесија и каква задача имаше?

Има некој што е полагал фпи во терминот за оние кои ќе одеа во странство, да каже што прашања имало?

koi zadaci treba po bankarski menadzment za zavrsen ?
Сите ;)
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 23:21 ---
Дали некој знае сто прашања паднаа исторја на економска мисла прв и втор колоквум и што треба за завршен испт да се учи ?
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 18:59 ---
Кои прашања паднаа инвестицонен менаџмент априлска сесија и каква задача имаше?
Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...

А јавни финансии прашања?

Сите ;)
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 23:21 ---

Инвестиции прашањата биле лесни тие што паѓаат се, а задачи имало од тие пократките на колоквиуми што се паѓаа...
Извини ама јас сум вонреден студент така да ако можеш поконкретно да ми кажеш кои се тие прашања и задачи ќе ти бидам благодарен . јас имам некои задачи што ви се давани за домашно.

kazaa li kakov ke bide zavrsniot bankarstvo i carinska politika, po kolku prasanja ke ima i zadaci i kolku poeni ke nosat istite? pozdrav

Малце оф топик е ова ..

- Може ли да го заверам семестарот со 2 не земени потписи, без притоа да ги платам кредитите по истите два ?? - И ако веќе мора да ги платам, нека ја постира некој уплатницата, оти јас не можам да ја најдам на страната.

Малце оф топик е ова ..

- Може ли да го заверам семестарот со 2 не земени потписи, без притоа да ги платам кредитите по истите два ?? - И ако веќе мора да ги платам, нека ја постира некој уплатницата, оти јас не можам да ја најдам на страната.

http://www.ugd.edu.mk/images/storie...dents/Tarifnik_so_uslugi_i_prihodni_sifri.pdf
На втората страна, под реден број 4

дечки, има ли онлајн студиска програма за сметководство, финансии и ревизија ( за на УГД ) ?

тражам, тражам, нема ништо .. на страната на ECO, исто така -.-

Се знае ли точно кога се завршните/испитите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom