Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
LG Optimus L3? Дали некој од Вас има ваков мобилен и дали вреди за цената која ја има? Благодарам однапред.
ima i ne se cudi zimaj toa sto ti velata lezi ne lezi na raka maka ku..to da ti jadat procesorot fuce i jas kako tebe prasuvav po forumot za malku i da me razubedat ali imase i dr sti me ubedija i fuce brat uste na vtoriot den mi padna vrz kamem i toa mnogu silno tresna ne mu ja bev odlepil zastitata na ekranot partal ja napraviv neznam kako ne se skrsi ekranot bidejki direkno na nego padna i ima samo dve mali grebnatinki na nego i uste na 3 mesta se udri si velam mu ebav mamata odnadvor cel skcan ..... abe fuce telefonot nema maka e sega do koga neznam :D

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ima i ne se cudi zimaj toa sto ti velata lezi ne lezi na raka maka ku..to da ti jadat procesorot fuce i jas kako tebe prasuvav po forumot za malku i da me razubedat ali imase i dr sti me ubedija i fuce brat uste na ftoriot den mi padna vrz kamem i toa mnogu silno tresna ne mu ja bev odlepil zastitata na ekranot partal ja napraviv neznam kako ne se skrsi ekranot bidejki direkno na nego padna i ima samo dve mali grebnatinki na nego i uste na 3 mesta se udri si velam mu ebav mamata odnadvor cel skcan ..... abe fuce telefonot nema maka e sega do koga neznam :D
Абе фучењееее ... Quad-core 1.5GHz процесор ко да има :pos:
а дека е коцкаст и дека не лежи во рака неможе никој да каже не, грев е :D

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Имам андроид (да се мочам у него) и сакам да го избришам Андроид маркетот од мојот телефон? Дали некој знае како да го изведам тоа? Се отепав од бараќње на гугл ама џабе.. иначе имам LG GT540. Ајде некој нека помогне, оти ќе го фрлам низ прозор...

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
sto bide
Имам андроид (да се мочам у него) и сакам да го избришам Андроид маркетот од мојот телефон? Дали некој знае како да го изведам тоа? Се отепав од бараќње на гугл ама џабе.. иначе имам LG GT540. Ајде некој нека помогне, оти ќе го фрлам низ прозор...
sto bide be brat tolku kasno :D

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
sto bide

sto bide be brat tolku kasno :D

Абе сакам да влезам во Андроид маркет и нон стоп ми дава Force close. Инаку прегеска тел не ми работеше, го однесов во Т-мобиле (глупаци) и неможеа да го управат нешто ми дадоа Master reset. Е сега од кога сакам да влезам на маркет неможам. Читав низ гугл дека после master reset имало некој финти за да ти подигне маркет, ама немам појма како и кои се тие.. Одам во settings, applications сакам да му дадам update несака.. е кој кур сака веќе? Ме нанервира и цел ден се ебавам со него...

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
jebi ga brat s
Абе сакам да влезам во Андроид маркет и нон стоп ми дава Force close. Инаку прегеска тел не ми работеше, го однесов во Т-мобиле (глупаци) и неможеа да го управат нешто ми дадоа Master reset. Е сега од кога сакам да влезам на маркет неможам. Читав низ гугл дека после master reset имало некој финти за да ти подигне маркет, ама немам појма како и кои се тие.. Одам во settings, applications сакам да му дадам update несака.. е кој кур сака веќе? Ме нанервира и цел ден се ебавам со него...
e slucuva
probaj napravi nov account

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Чекам некој да помага, ептен е тешко.. се пробав, незнам веќе на што да се надевам.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Чекам некој да помага, ептен е тешко.. се пробав, незнам веќе на што да се надевам.
Значи кога правиш хард ресет се брише и Google акаунтот, земи направи нов или со постоечкиот логирај се прво на Gmail апликацијата во телефонот и нека ги учита мејловите во инбокс, излези од таму (не прави sign out, на back само стисни) и тогаш влези во маркетот, ке видиш ке работи. Пробај го ова. :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Значи кога правиш хард ресет се брише и Google акаунтот, земи направи нов или со постоечкиот логирај се прво на Gmail апликацијата во телефонот и нека ги учита мејловите во инбокс, излези од таму (не прави sign out, на back само стисни) и тогаш влези во маркетот, ке видиш ке работи. Пробај го ова. :)

Џабе е брат, се логирам.. чекам, ми дава неколку мејлови и ми излегува.. "Sorry! The application Market (process com.anrodid.vending) has stopped unexpectedly. Force Close"

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Џабе е брат, се логирам.. чекам, ми дава неколку мејлови и ми излегува.. "Sorry! The application Market (process com.anrodid.vending) has stopped unexpectedly. Force Close"
Која верзија на андроид ја имаш?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
А да пробаш во settings/apps и стисни на маркет а потоа Uninstall updates. Пробај не е страшно, може ке проработи. :)

Член од
9 мај 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
Здраво, сакам да уклучам Wi-Fi на мојот LG P500 Optimus One ама кога сакам да уклучам ми веи да внесам SSID на мрежа..Може некој да ми објасни што е тоа и каде можам да го најдам за да го внесам?!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Здраво, сакам да уклучам Wi-Fi на мојот LG P500 Optimus One ама кога сакам да уклучам ми веи да внесам SSID на мрежа..Може некој да ми објасни што е тоа и каде можам да го најдам за да го внесам?!
SSID ти е името на вајрлес мрежата. Доколку имаш вајрлес рутер и ако знаеш како ти се вика мрежата слободно ќе си се конектираш на неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom