Патеките до крстот на Водно - небезбедни

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Абре не се жалите за Водно. Змија ќе го уапела некој....
А на Скопска Црна Гора што може да те касне куршум (особено ако си каурско дете на христијански празник)...

Поучно видео. Се збори за Поскокот

А еве пример како не треба да постапуваш со змијата на 6:48 од видеото

Ај Водно...сепак шума,ризик секако си постои.Но како може да се дозволи да се касне дете во училишен двор??Во ОУ 11 Октомври,во населба Пролет...тревата во училишниот двор е прееемногу порасната...а во неа си играат деца,дали е тоа нормално?Наместо да се среди сето тоа,што треба учителките ли да тепаат змии???Инаку за Аntiviperinum серум мислам дека има во Институт за јавно здравје,кај тутунски комбинат.

јас немам и неможам,а се токмам со години внуциве да ги однесам,
качам,прошетам на Водно, а они кучиња ми шетаат по планината.
А кој са тие - они ? Што имаат и за нив и за кучиња.

На газдата на кучето треба да му стегнат казна заради водење на животињата без ланец и неставање корпа на муцката... ми се чини 500-700 еура беше казната.
Повеќе напади врз луѓе имаат направено домашни кучиња пуштени надвор без ланец отколку скитниците.

На газдата на кучето треба да му стегнат казна заради водење на животињата без ланец и неставање корпа на муцката... ми се чини 500-700 еура беше казната.
Повеќе напади врз луѓе имаат направено домашни кучиња пуштени надвор без ланец отколку скитниците.
До кај отидовте... тоа е чудо некое... сега не може куче ни на Водно да се шета? Нели до пред некое време беше, ете ви го Водно, по патеки?
Сега и таму ли треба корпи? За куче што го каснало змија, ти ми збориш требало корпа да има, а на газдата казна... мислење на место(n):tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom