кон ова цели општеството - лаж,превара,пари > човечки живот,чест,гордост
тешко на чесните и поштените сега и во иднина........
тешко на чесните и поштените сега и во иднина........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Драган Павловиќ Латас, долгогодишен главен и одговорен уредник во дневниот весник Вечер, заминува од овој медиум за да стане професор на Европскиот универзитет во Скопје.
“Поголемиот дел од работите со Европскиот универзитет се договорени. Од есенва таму, односно на Економскиот факултет, ќе бидам професор по предметот Промоција. Останувам во Сител телевизија на местото уредник, а го напуштам Вечер, каде најверојатно ќе ме замени Ивона Талевска“, изјави Латас за Нетпрес.
Тој пред неколку месеци докторираше токму на Европскиот универзитет.
Зошто бе сочувство...на мислење сум дека предавањата би му биле занимливи и интересни.... човекот дал збори глупости, вистина или нешто друго факт е дека знае да направи интересна приказна...нека примат сочуство сите што ќе бидат приморани да слушаат предавања од латас![]()
Ако стигнавме до таму Латас да оформува личности и да предава вредности....Зошто бе сочувство...на мислење сум дека предавањата би му биле занимливи и интересни.... човекот дал збори глупости, вистина или нешто друго факт е дека знае да направи интересна приказна...
О ...ебате беља... да оформува личности и вредности.... не дупи сега и ти...Ако стигнавме до таму Латас да оформува личности и да предава вредности....
О ...ебате беља... да оформува личности и вредности.... не дупи сега и ти...
...тоа се прави на друго место...
.. на факултет се изучува струката...
... под занимливо и интересно мислев на зачинувањето, проширувањето на сувопарните предавања (имаш учубник, професорот ти го кажува тоа што пишува во нив, ти дома го читаш истото и на испит му го повторуваш истото... ) со некои негови приказни на разни теми.
Има кај мене еден у маало Миле звани Копиљ. Он не да знае да врзе прича, него хипнотизира, ебате беља. Каков Латас, какви бакрачи. Само не беше по школо многу -- заврши за дреар у Коце Металец и толку. Али по твоиве критериуми за професура, на Европски Миле Копиљ може да биде ако нишо друго, онда некој надворешен соработник. Као предавач-медавач, ќе му се најде место.Зошто бе сочувство...на мислење сум дека предавањата би му биле занимливи и интересни.... човекот дал збори глупости, вистина или нешто друго факт е дека знае да направи интересна приказна...
Немам ништо против...Нека го стават например Кили за професор, има да направи интересно предавање, брачкооооо.
Или замисли Жаре бербер професор, има да се раскажуваат предавањата и да се бара место повеќе!!!
Па може бе... зошто не...Има кај мене еден у маало Миле звани Копиљ. Он не да знае да врзе прича, него хипнотизира, ебате беља. Каков Латас, какви бакрачи. Само не беше по школо многу -- заврши за дреар у Коце Металец и толку. Али по твоиве критериуми за професура, на Европски Миле Копиљ може да биде ако нишо друго, онда некој надворешен соработник. Као предавач-медавач, ќе му се најде место.
Па и ја викам тоа бе. Еве више излегуе квалитетен кадар као тебе со јасни критериуми и реалистични погледи за иднината на образовниот систем.Па може бе... зошто не...
зар е толку тешко да една книга ја научиш и им ја прераскажуваш на кандидатите и од нив за оцена бараш да ти раскажат делови од истата...
... тоа ти е нашето школство...
Не викаш ти ништо... и ти како мене сеир си тераш...Па и ја викам тоа бе. Еве више излегуе квалитетен кадар као тебе со јасни критериуми и реалистични погледи за иднината на образовниот систем.
Знам бе, шо мора толку извичници да мааш. Лош табиет...Не викаш ти ништо... и ти како мене сеир си тераш...
Во ЧДА СМЕ!!!!!!
Јок... тастатура полна со пепел...Знам бе, шо мора толку извичници да мааш. Лош табиет...![]()