Вашиот индекс во рацете на Латас

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Латас професор??:facepalm: Со оглед на квалитетот кој го поседува, дефинитивно успешно го поминал "патот под масата" :pos:

што магистер е овој? прв пат слушам :eek:

Еве приложувам доказ од неговата магистерска одбрана на Европски Универзитет...
467172_423679157653049_1467591146_o.jpg

Кој се прашува што ќе предава Латас на ЕУ уни, ниту маркетинг ниту бутур, неговите предавања ќе бидат stand-up само не comedy, туку self-promotion, како он е најубав, најсекси и се нај нај.

Какви генерации не очекуваат во Македонија со вакви фаци, професор Латас , Урко магистер :facepalm:
Ееее проста раја кога ќе дограби власт еве ова се дешава!

Какви генерации не очекуваат во Македонија со вакви фаци, професор Латас , Урко магистер :facepalm:
Ееее проста раја кога ќе дограби власт еве ова се дешава!
Офтопик малце, кој е тој Урко?

Ако го знаеш Урко, многу проблеми едноставно исчезнуваат, како на пример влез во 'fancy' клуб, сообраќајни казни и мали ситници, што понекогаш може од такт да те извадат и да речеш вака не влегуваме во EIU

Овој келавиов на сликата од Блонди шо брани магистерска. Има своја агенција за обезбедување и има мозок колку на чавка. Само на мускули е.

Челото и носот му се праволиниски подредени од страна (како на сликата) мора да претрпел многу видови метали по неговото тело :icon_lol:

Иначе ми текна,шефот на Лупус?

Овој келавиов на сликата од Блонди шо брани магистерска. Има своја агенција за обезбедување и има мозок колку на чавка. Само на мускули е.
Сеуште постои Лупус?И ако постои сеуште е на Урко?Знае некој??Слушнав дека не е повеќе во негова сопственост агенцијата...

Шала на страна, мене ми се плаче... јас искрено прв пат во Македонија видов универзитет кој се промовира со ентериер, маси, столови, кичерај... и кој на студентите им дава скутери... јас знам дека универзитет најчесто се промовира со позиција на некои листи, признанија, награди, научни трудови, публикации.... мислам ниту ми дошло на памет да прашам “а какви се фотејлите во предавална, удобни?“ ... Кога почнаа со работа знам дека многу добри професори се префрлија кај нив, и дегените наместо да се фалат со професорите тие со саксии цвеќиња се фалеа... kill me now... Мој совет до сите идни студенти, за истите пари (дури и за многу помалце) и со малце гугл истражување можете да студирате низ Европа на престижни универзитети, каде што професорите се професори, магистрите магистри, студентите студенти...

Коа може Геровски и компанија да имаат свој факултет....што е па овој поразличен од нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom