samo za sonyZa HTC desire dali ima apdejt?
Еве да кажам неколку работи.И за xperia mini pro излезе денеска. Еве го инсталирам па ќе видам дали е добар
Само што го уклучив телефонов и ич ништо не е сменето..Поточно е исто како првиот ден кога го купив... што може да е работата ??? јас планирав да работи на 4.0.2 или Ice Cream како беше незнам точно...
Еве кај мене не работи.. исто си е како предходно.. Ај пак одново ќе пробамм..Еве да кажам неколку работи.
Од прв поглед јас сум задоволен. Читав многу дека ICS зема многу повеќе меморија од Ginger ама гледам сека дека во running applications нема разлика. Телефонот е навистина побрз а она што најмногу ми се допаѓа е што одкога ќе отвориш некоја веб страна можеш да ја зачуваш за offline reading и нормално листата на претходно отворени апликации е многу подобра направена за разлика од ginger.
Катастрофа е таа, инсталирај си ја Trapster.дали некој ја има инсталирано апликацијата пази радар и дали работи?
фала @llumiousКатастрофа е таа, инсталирај си ја Trapster.
Абе јас 15 пати пишав. и никој не ми одговори...Па реков ќе отворам тема па сигурно сите ќе прочитаат, па ќе се најде некој што знае...Пробај симни Sony PC Companion, па преку него...
П.с. Не мораше нова тема да отвараш за ова, има тема кај што можеше да прашаш...
За walkman како што читам не е сеуште излезен 4.0 ама наскоро би требало, најверојатно оваа недела.Имам Sony Ericsson Live With Walkman и сега имам на неколку места прочитано дека има апдејт од 2.0 на 3.0... И сега некој да ми помогне како да го апдејтирам телефонот ???