Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
И за xperia mini pro излезе денеска. Еве го инсталирам па ќе видам дали е добар

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Само што го уклучив телефонов и ич ништо не е сменето..Поточно е исто како првиот ден кога го купив... што може да е работата ??? јас планирав да работи на 4.0.2 или Ice Cream како беше незнам точно...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
И за xperia mini pro излезе денеска. Еве го инсталирам па ќе видам дали е добар
Еве да кажам неколку работи.
Од прв поглед јас сум задоволен. Читав многу дека ICS зема многу повеќе меморија од Ginger ама гледам сека дека во running applications нема разлика. Телефонот е навистина побрз а она што најмногу ми се допаѓа е што одкога ќе отвориш некоја веб страна можеш да ја зачуваш за offline reading и нормално листата на претходно отворени апликации е многу подобра направена за разлика од ginger.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Само што го уклучив телефонов и ич ништо не е сменето..Поточно е исто како првиот ден кога го купив... што може да е работата ??? јас планирав да работи на 4.0.2 или Ice Cream како беше незнам точно...
Еве да кажам неколку работи.
Од прв поглед јас сум задоволен. Читав многу дека ICS зема многу повеќе меморија од Ginger ама гледам сека дека во running applications нема разлика. Телефонот е навистина побрз а она што најмногу ми се допаѓа е што одкога ќе отвориш некоја веб страна можеш да ја зачуваш за offline reading и нормално листата на претходно отворени апликации е многу подобра направена за разлика од ginger.
Еве кај мене не работи.. исто си е како предходно.. Ај пак одново ќе пробамм..
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 18:31 ---
Изгледа сеуште нема апдејт за мојов телефон...

Член од
6 јуни 2011
Мислења
185
Поени од реакции
138
дали некој ја има инсталирано апликацијата пази радар и дали работи?

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Конечно ! :vozbud: Правам апдејт на Sony Ericsson Live With Walkman на андроид 4 !!!! :vozbud: :vozbud:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Имам Sony Ericsson Live With Walkman и сега имам на неколку места прочитано дека има апдејт од 2.0 на 3.0... И сега некој да ми помогне како да го апдејтирам телефонот ???

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
372
Пробај симни Sony PC Companion, па преку него...

П.с. Не мораше нова тема да отвараш за ова, има тема кај што можеше да прашаш...

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Пробај симни Sony PC Companion, па преку него...

П.с. Не мораше нова тема да отвараш за ова, има тема кај што можеше да прашаш...
Абе јас 15 пати пишав. и никој не ми одговори...Па реков ќе отворам тема па сигурно сите ќе прочитаат, па ќе се најде некој што знае...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Имам Sony Ericsson Live With Walkman и сега имам на неколку места прочитано дека има апдејт од 2.0 на 3.0... И сега некој да ми помогне како да го апдејтирам телефонот ???
За walkman како што читам не е сеуште излезен 4.0 ама наскоро би требало, најверојатно оваа недела.

Kajgana Shop

На врв Bottom