Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зошто ни е Суарез ко си го имаме Сусо и компанија:tapp:
Не заебавај....Сусо е 17 години, неможе да се потпреме на него!

Инаку сега шпекулациите за Суарез го вклучија и Бабел како дел од евентуален договор.
Наводно Бабел за Холандските медиуми изјавил вакво нешто:

bensmith_Times Ben Smith
Babel quotes being translated to read: The transfer of Luis Suarez to lfc opens the door for me to go to Ajax

--- надополнето ---

Ако има некој кој го разбира ова шт значи....јас искрено незнам и покрај моите пристојни познавања на англискиот јазик :D

TonyBarretTimes Tony Barrett
by JimBoardman
Just to clarify Suso Coady situation. LFC best youngsters put on familiarisation programme at Melwood.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ако има некој кој го разбира ова шт значи....јас искрено незнам и покрај моите пристојни познавања на англискиот јазик :D
Па како што пиша претходно ти, почнале да тренираат со првиот тим во Мелвуд, најверојатно за да се уклопат во тактиките на тимот (што не би морало да значи дека одма ќе влезат во прв состав), не знам друго што би значело :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
familiarisation programme at Melwood, се мисли дека ќе го стават на Мелвуд за да може да се запознае со програмите кои што се одвиваат таму......ако мислеше на ова дека не го разбираш

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Се поизвесно е ова за Суарез http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/18/2311364/tottenham-switch-sights-to-125m-sevilla-striker-luis-fabiano
Само едно се плашам да не дојде напушен од холандија па да падне на медицинските тестови.:helou:

абе и напушен ќе игра чим до потпис дојдоа ако сака и со три нози нека биде сега

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Се поизвесно е ова за Суарез http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/18/2311364/tottenham-switch-sights-to-125m-sevilla-striker-luis-fabiano
Само едно се плашам да не дојде напушен од холандија па да падне на медицинските тестови.:helou:
Тој само нека дојди. Пред прегледи нема да е напушен. Ама пред утакмици ќе биди и те како па да не те чуди ако игра како ненормален :vozbud:

--- надополнето ---

Ама ептен претераа овие бе. Едно 2 месеци го најавуваат како засилување и никако да го купиме. Туку вчера или завчера ги гледав Саудиска Арабија- Јапонија . Победи Јапонија 5-0 ама мислам дека Хонда не играше. Сега очекувајте шпекулации: Брејкинг њувс - Хонда побегна од Азискиот куп за да потпиши за Ливерпул :pos2: Луди се медиумиве односно смешни се.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
ryan babel already passed medical & set to join bundesliga side hoffenheim (7 million euros) according to german tabloid bild
hoffenheim president dietmar hopp to bild "babel was our number one choice, our manager is convinced about him"
Штета што не доби повеќе шанса :toe:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Значи овие се првите 7 милиони шо си ги заработија новите сопственици, со здравје нека си ги трошат:kesa:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Значи овие се првите 7 милиони шо си ги заработија новите сопственици, со здравје нека си ги трошат:kesa:
И мене така ми изгледа. Ова со Суарез 100 години се влечка по медиуми. Овие од Ајакс сакаат уште пари да ни земат и прашање на време е кога на газдиве наши ќе им дојде преку кур од ценкање. Ама мене ме нервира тоа шо наместо да продаваме идиоти кои ги имаме еден куп ние продаваме квалитетни играчи.Па боље Бабел резерва отколку Јовче и Макси. И дајте еднаш да се отарасиме од сите Дегени, Ел жаровци итн. Наместо да се продадат ние на позајмица ги праќаме. Па многу добро...одлично. Кој ли ја води оваа политика не знам ама знам дека е погрешна.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Можеби цената не е прикладна, не сепка според мене право време да се продаде играч кој реално гледано во целата кариера во Ливерпул повеке седеше на клупа одколку играше.......не верувам дека можеше да даде повеке од ова што до сега го даде!

Но сепак останува фактот Јованович, Поулсен, Кончески и ред други играчи!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Дарен Бент отишол во Вила за 18 милиони фунти. Сега изгледа ќе продаваат некој од Даунинг/Јанг па ете шанса да купиме некој.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
abe JANG i SUAREZ se nasite novi zasiluvanja ke vidite :) ne sumlam vo KRALOT jas samo edno me plasi koj li ke go zememe kako leb bek ? ??

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
abe JANG i SUAREZ se nasite novi zasiluvanja ke vidite :) ne sumlam vo KRALOT jas samo edno me plasi koj li ke go zememe kako leb bek ? ??
Дај Боже да се тие само тешко. Лев бек изгледа Ворнок или Кончески трето нема :kesa:
А сега слушам нова шпекулација: 22 милиони + парите од Бабел за Суарез најдоцна до Четврток официјално ќе бидело
АРНО АМА Хофенхајм сега рекле дека немало договор со Бабел :pos2:
Исто и некој негов другар рекол дека Бабел не оди во Хофенхајм туку во некој друг клуб
Оттука следува нова шпекулација: Пари + Бабел за Суарез :pos2::pos2:
Шпанска сапуница стана ова жими газов :pos2:

--- надополнето ---

Изгледа Рајко ќе го упропасти договорот за да оди во Ајакс - нешто слично како Инсуа што правеше!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom