Ti krenaa akcii nekoi od forum i mislis deka imaj pojma nesto, ova odi na maalo kazi im na decata vise stana dosadno, tolku sto ne znam sto ne odis ti na maalo pa da im kazes prikazni na decata, ako i oni nekoj den ne te sutiraat so vakov stil na muabet.
Zendeli nemoj da go sporeduvas so niti eden drug Albanec koj igral u Shkendija, a ne pa so Miki ili koj i da e.
Alomeroviq i Nuhiju(osobeno posledniot) bea klucni za lanskiot uspeh.
Tie 7-8 porazi idi na tie od maalo kazi im gi. (posebno ovde ispadna glup, bar da bese blizu so brojkata).
Vi kupivte opstanok pa uste mi zbori za kupeni utakmici, kolku kupivte vie koa vidovte deka so tie bedni ekipi ne mozevte se do 100 min gol da dadete. (kolku pati se slucilo ova, 10-15? ).
Грешка сум бил за поразите, рано наредивте дел од нив, па заборавив дека до крај на сезона ги купивте потешките гостински мечеви
Дека играчи како Аломеровиќ, Нухију и Мустафи ви беа главни играчи, доволно кажува колку била јака лигата.
Не е Зендели исти калап со Јовановски?
И двајцата малку над просечното голмани.
Факт е дека лесно победувавте но на ДОМАШЕН ТЕРЕН. А сите знаеме зошто победувате толку лесно на домашен
Плус уште две екипи имате од тетово што играат на ист терен како вас, па на домашен терен игравте 19 меча од првенството.
На гости 5 помалку, кај Бреглница видовте дека нема шанси да тепате па втората ја наместивте. Нека потврдат Штипјани.
Истото и со Силекс и со Напредок и со Пелистер два меча.
Нека потврди за двата меча
goran16ta да не речете дека пукам во празно
Па немој да ме јебеш бре, освен кај нас неможевте нигде да тепате на гости. Не дека лигата била појака, туку од причини кои ги спомнав во горниот пост (дека со таков тим во други сезони би играле само епизодни улоги).
Кај Турново едвај вадевте нерешено, исто и во Кичево, во Штип ве напупија како мали деца.
Ние тепавме на сите три места, во последната им пуштивме бод на Напредок, исто како и на Турново дома.
Единствено Ренова и Тетекс, имаа голема среќа во многу наврати и си заминаа со бод.
Што ако сме тепале во 90-та минута?
Кога цел меч бевме сто пати подобар противник, плус во тие кола игравме со целосно искомбинирани состави...
На мечевите имавме по 10 шанси, тоа што головите доаѓале на крај си е чиста случајност. Фудбалот се игра 90 минути
Сите се согласуваат дека ланска сезона беше НАЈКАТАСТРОФАЛНА, само вие се топорите
ДА ТЕ ПОТСЕТАМ ДЕКА ИГРАВМЕ СО МЛАДИНСКА ЕКИПА ПРВА ПОЛУСЕЗОНА, ДЕКА НЕМАВМЕ ПАРИ НИ ВО УРНОВО ДА ОТИДЕМЕ?
ДА ТЕ ПОТСЕТАМ ДЕКА ПЕЛИСТЕР ГО НАПРАВИ ИСТОТО?
Уште чекам да ми најдеш соодветни екипи кои играле со младински состави во оваа година
За првиот дел, слатко си ме изнасмеал
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 23:20 ---
Хахахха....па тогаш зошто велите Шкендија била слаба ама сепак беа шампиони!
Не била слаба во таа година, најаки бевте лани, ама реално досега послаб шампион немало, ниту ќе има...
Си ги вртиш муабетите како сакаш. Сме победувале во 90-та минута од една страна што значело дека сме биле слаби, ЗАШТО ДА НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ПРОТИВНИКОТ БИЛ ЈАК?
Од друга страна сме го решиле првакот по 22 кола, дека лигата била слаба, ЗОШТО ДА НЕ БИДЕ ДЕКА НИЕ СМЕ БИЛЕ ПРЕЈАКИ?