da ne znaes nekoe prasanje od predhodno sto se pagalo?има има како не
od kaj ucis od kniga ili od prasanjata sto se odgovarani?
da ne znaes nekoe prasanje od predhodno sto se pagalo?има има како не
Го реактивирав фејсбуков али неможам да го најдам постот со резултатиМислам дека нема оцени знам имаш резултати на FB во таа групата Collegues влези во photos ќе најдеш и од колквиум и од испит мислам дека тие листовите што се сликани има професорката скала за оцени ставено пиши ми ПП ако не си член на групата ке те аднам
Мислам дека беше со 51 бод пиши на групата ке ти кажат сигурноГо реактивирав фејсбуков али неможам да го најдам постот со резултати
EDIT: Го најдов ...само кажи ми со колку се положува ?
Во јануари беа 5 задачи и три лекции на раскажување, така да ништо не е сигурно. Јас зашто ќе полагам само теорија денес ја прашав асистентката дали ќе бидат пак три лекции она рече да.Kolegi ke moze li da mi kazete kako ke se polaga Upravuvacko smetkovodstvo ispitot? Dali e isto so tri zadaci i tri lekcii ili mozebi im teknalo da go smenat opticki
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 18:11 ---
Kolegi ke moze li da mi kazete kako ke se polaga Upravuvacko smetkovodstvo ispitot? Dali e isto so tri zadaci i tri lekcii ili mozebi im teknalo da go smenat opticki
Една колешка лани на две сесии паѓаше за по едно прашање и професорот нејќеше ни да чуе за пуштањеке може некој од поголемите да пише кај димитар бојадзиовски економика на претпријатие дали му се десило на испит да го пушти за 1прашанје ,да му даде проектна или несто слично
Ако има некој дополнителен испит може да те пушти... оди му неколку пати.ке може некој од поголемите да пише кај димитар бојадзиовски економика на претпријатие дали му се десило на испит да го пушти за 1прашанје ,да му даде проектна или несто слично
фалаЕдна колешка лани на две сесии паѓаше за по едно прашање и професорот нејќеше ни да чуе за пуштање
фалаАко има некој дополнителен испит може да те пушти... оди му неколку пати.