Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека нема оцени знам имаш резултати на FB во таа групата Collegues влези во photos ќе најдеш и од колквиум и од испит мислам дека тие листовите што се сликани има професорката скала за оцени ставено пиши ми ПП ако не си член на групата ке те аднам;)
Го реактивирав фејсбуков али неможам да го најдам постот со резултати
EDIT: Го најдов ...само кажи ми со колку се положува ?

Го реактивирав фејсбуков али неможам да го најдам постот со резултати
EDIT: Го најдов ...само кажи ми со колку се положува ?
Мислам дека беше со 51 бод пиши на групата ке ти кажат сигурно:)

Kolegi ke moze li da mi kazete kako ke se polaga Upravuvacko smetkovodstvo ispitot? Dali e isto so tri zadaci i tri lekcii ili mozebi im teknalo da go smenat opticki :)
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 18:11 ---
Kolegi ke moze li da mi kazete kako ke se polaga Upravuvacko smetkovodstvo ispitot? Dali e isto so tri zadaci i tri lekcii ili mozebi im teknalo da go smenat opticki :)

--- надополнето: 4 јуни 2012 во 18:11 ---
Во јануари беа 5 задачи и три лекции на раскажување, така да ништо не е сигурно. Јас зашто ќе полагам само теорија денес ја прашав асистентката дали ќе бидат пак три лекции она рече да.

Ај малку нека сподели некој искуство со вера каква е при оценуванје, би ме пуштила ли ако ми фалат поени од присуство, а сум вондреден студент?

Колеги кога ќе се впишуваат оцени МЧР?

ке може некој од поголемите да пише кај димитар бојадзиовски економика на претпријатие дали му се десило на испит да го пушти за 1прашанје ,да му даде проектна или несто слично:)

ке може некој од поголемите да пише кај димитар бојадзиовски економика на претпријатие дали му се десило на испит да го пушти за 1прашанје ,да му даде проектна или несто слично:)
Една колешка лани на две сесии паѓаше за по едно прашање и професорот нејќеше ни да чуе за пуштањеo_O

Ако има некој дополнителен испит може да те пушти... оди му неколку пати.

Колеги дали знаете кога ќе пишува оценки МЧР? И дали има некој задачи што се пагаат по Осигурување од Драги Јанев?

Некој да не знае во кое време може да се најде Зорица по сметководство....цел семестар ја немам начекано на факс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom