Фан Клуб: Англија

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Jas sum za Anglija ama mi odgovara ova, neka ne zemaat od Junajted igraci, pomalku ke se trosat, a na liverpul pogolemi se sansite da se ispovredat. Dvojna dobivka e toa :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ги глеав англичаниве сосем солидно си изиграја,типично за англичаните агресивно,без некоја креативност во средината.....
Овде како што ги критикувавте не се такви... (n)

S

Stivie G

Гостин
Аман запнавте со Ливерпул. А ако постигнат успех тогаш шо правиме? Или тоа нема да е нивна заслуга во случај да постигнат нешто?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Аман запнавте со Ливерпул. А ако постигнат успех тогаш шо правиме? Или тоа нема да е нивна заслуга во случај да постигнат нешто?
Која заслуга бе друже, освен Стиви Џи сето друга е гола вода.
Заслугата гледаш на подготвителни кој асистира и кој дава голови ? :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Која заслуга бе друже, освен Стиви Џи сето друга е гола вода.
Заслугата гледаш на подготвителни кој асистира и кој дава голови ? :icon_lol:
Не биди ПАТЕТИКО.
Со шо другите заслужија да бидат во репрезентацијата пред Хендо? Ќе ги земам како пример твоите бидејки од нив сум искомлексиран ;).
Со што човекот со фаца на мајмун Фил Џонс заслужи повеке од него? Со тоа шо си дава автоголови ли? или па ќе ми кажеш дека имал успешна сезона со твојо Манчестер и со тоа шо може да игр ана повеќе позиции.
Со што повеќе заслужи дајверот Јанг кој впрочем е и повикан за да дајва на првенството?
Со што повеќе заслужи оној што по теренот се шета како мува без глава Дани Велбек, ќе шета ќе шета со топката и оп на крајот никаде го нема. Дали со тоа заслужува повик и тој?
И на крајот грдиот Руни со што заслужи место кога првите 2 натпревари кога е најпотребно него ќе го нема никаде и после ако даде 1 гол ќе го величите дека тој е најзаслужен за тоа шо Англија успеела група да помине.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Единствено Руни е класа напаѓач моментално во тимот на Англија, он со што заслужил Руни.. Втор најдобар стрелец во ПЛ, 35 гола оваа сезона.. Со што заслужил да биде повикан.. :facepalm:

За Џонс и Јанг не коментирам.. Толку си го гледал Манчестер.. Какви настапи имаа и двајцата, Џонс играше пожртвувано, на 300 позиции + придонесуваше во нападот.. А за Јанг прашуваш?? Јанг е моментално најдобар фудбалер на Англија (после Руни, кој нели е суспендиран за првите 2 меча).. Има супер центаршут, за шут муабет да не правиме.. Виде какви голови постигна Јанг оваа сезона?? Даунинг таков шут нема извадено цел живот.. А за Велбек, да имаа некои поквалитетни напаѓачи англичаните да се бунеше.. Ама како и да е, моментално за Керол ваш е Марадона..

И ај доста веќе.. Ова е Фан Клуб: Англија.. На кој му се расправа за тоа дали биде од Манчестер или од Ливерпул отворете си посебно тема.. Јас си кажав, ме заболе од каде биле.. Ама дека од Хендерсон, Кели и Данунинг има поквалитетни фудбалери за тие позиции има.. За Џерард и Џонсон оти не се буни никој?? А и Керол, баш поради тоа што нема кој друг квалитетен шпиц е повикан..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Кажав јас.....ако има успех тогаш ќе биди вака: Ааааа Јанг и Руни играа прва постава тие се заслужни за успехот.
Ама ако нема успех: Ааааа Даунинг, Кели и Хендерсон беа на клупа. Тие се криви затоа што добрата клупа е важен сегмент во постигнувањето на успех!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не биди ПАТЕТИКО.
Со шо другите заслужија да бидат во репрезентацијата пред Хендо? Ќе ги земам како пример твоите бидејки од нив сум искомлексиран ;).
Со што човекот со фаца на мајмун Фил Џонс заслужи повеке од него? Со тоа шо си дава автоголови ли? или па ќе ми кажеш дека имал успешна сезона со твојо Манчестер и со тоа шо може да игр ана повеќе позиции.
Со што повеќе заслужи дајверот Јанг кој впрочем е и повикан за да дајва на првенството?
Со што повеќе заслужи оној што по теренот се шета како мува без глава Дани Велбек, ќе шета ќе шета со топката и оп на крајот никаде го нема. Дали со тоа заслужува повик и тој?
И на крајот грдиот Руни со што заслужи место кога првите 2 натпревари кога е најпотребно него ќе го нема никаде и после ако даде 1 гол ќе го величите дека тој е најзаслужен за тоа шо Англија успеела група да помине.
После ова дефинитивно поголема патетика од тебе здравје :D :facepalm:
А богами си и искомплексиран хехе.
Инаку незнам дали со ладна глава го пишуваше или во афект, зошто за смеење си со ова.
Доста ајде Фан клуб Англија е ова ако се продолжи офтопикот модератори нека средуваат

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Инаку незнам дали со ладна глава го пишуваше или во афект, зошто за смеење си со ова.
Доста ајде Фан клуб Англија е ова ако се продолжи офтопикот модератори нека средуваат
КОј оф топик бе, си разменуваме мислења...
Ама овој Stivie G сега заклучив дека врска си нема, ништо не знае што се случува околу него,си гледа само за неговиот Лузерпулски тим затоа ќе си остане лузер! :)

S

Stivie G

Гостин
Чекај сега, а зашо да биде повикан Руни ко нема да игра ко е најпотребно? Шо корист од него? Шо бива да се повреде некој од напаѓачите у првио натпревар? Ќе треба да играт без напаѓачи шо ќе значе и речиси изгубен натпревар.
Не коментираш за Јанг и Џонс а как коментираш за Хендерсон? У натпреварите кои ги изигра на неговата природна позиција Хендо не направи ни една грешка. Зш да не биде повикан ко беше и капитен на Англија до 21г. и покажа одлични перфоранси. Истата ситуација е и со Кели. Даунинг веќе 3 4 години стандардно добива повик у репрезентацијата. Јанг никојпат не бил најдобар нема ни да биде најдобар додека Џерард и уште некои не се повлечат од репрезентацијата ;). Кога сме кај моменталната форма на Керол и Велбек си се излажал, моментално Керол е Марадона за Велбек :D.
И мене ми е сеедно кој ќе игра или кој нема да игра, ме нервира шо веднаш пишате Кели таков Кели онаков, Хендо дрво без претходно да разгледате опциите зш биле повикани и двујцата. Одличните партии у репрезентација до 21 направиле повик да добијат и 2. Не ми е целта да провоцирам, ама околностите го прават тоа :D. Крај на мабето.
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 17:30 ---
Знам, патетика сам и искоклексиран сам :D. Го кажах мојото мислене, не мора да се согласувате со него. За вас Кели, Хендо и Даунинг се дрва за мене Јанг, Џонс и Велбек се. Лесно и едноставно ;).

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Така е, друг излез од воа нема. Ај да а затвориме ваа дискусија и да са дискутире за репрезентацијата не за Јунајтед и Ливерпул

S

Stivie G

Гостин
КОј оф топик бе, си разменуваме мислења...
Ама овој Stivie G сега заклучив дека врска си нема, ништо не знае што се случува околу него,си гледа само за неговиот Лузерпулски тим затоа ќе си остане лузер! :)
Веќе видено од твоја страна. Јас за тебе одамна видов дека врска немаш ама се правам на Тошо. Јас врска немам шо се случува околу мене, Ливерпул ми е опсесија у живото, само поради тва шо навивам за них ќе си останам лузер итн итн :facepalm:.

Kajgana Shop

На врв Bottom