B
Black Guard
Гостин
И претходните денови пиеше од тие витамини(кои се-еден витамин или киомбинација,шумливи или?? )бтв да не конзумираше почесто деновиве мајонез или јајца,било пржени или варени сеедно??
не не а пијав едни апчиња демек нешто мулитвитамини беа, значи едно апче на ден пијамИ претходните денови пиеше од тие витамини(кои се-еден витамин или киомбинација,шумливи или?? )бтв да не конзумираше почесто деновиве мајонез или јајца,било пржени или варени сеедно??
im a dude wtf.Значи почесто деновиве,не ќе да е храната,кафето тогаш ај види паковката што мултивитамини пиеш од кој производител и дали се шумливи оти имаат коагенси кои можат да предизвикаат таков редок сајд ефект,ОК има и позитивна варијанта можна бременост
Шум во ушите да имаш? Болка ?im a dude wtf.
И Арнолд Шварценегер беше бремен.im a dude wtf.
Шум во ушите да имаш? Болка ?
Го прашале радио Вевчани:И Арнолд Шварценегер беше бремен.
не само ова што ти кажувамШум во ушите да имаш? Болка ?
Dude, треба да си фатиш џенцка, нешто слаб си со нервите.не само ова што ти кажувам
Треба да кажувате повеќе,има доктори стручни лица кои многу пати погодиле точна дијагноза токму на темава-но ве замолувам во ваш интерес е да дадете што е можном повеќе информации.Веќе 6-7 месеци исплукувам шлајм и носот ми е затнат се сомневам на алергија од душекот на кој спијам. Можно е тоа да биде фрката?
Душекот е доста стар можеби над 10 години а јас пред 6 месеци почнав да спијам на него. На изглед ми изгледаше супер ама деновиве му направив минимално дупче и внатре има нешто налик на мувла...Треба да кажувате повеќе,има доктори стручни лица кои многу пати погодиле точна дијагноза токму на темава-но ве замолувам во ваш интерес е да дадете што е можном повеќе информации.
Душекот е нов така т.е 6 месеци па оттогаш ова ти се случува или??
Ако е нов провери од какви материјали е направен.
Понатаму алергија од душек не постои.
Сепак ако е постар/ма и нов да е има едни мали суштества наречени laringo farinae Кои се во СЕЧИЈ душек не само твојот но можно е да предизвикаат алергиски реакции.
Имунитетот како е??
Апетит?
Цигари да не пушиш над една ипол кутија??
Немој да го злоупотребиш дупчето-ни со кондомД На изглед ми изгледаше супер ама деновиве му направив минимално дупче.
Еве можни причини поради кои се будиш со затнат нос.Веќе 6-7 месеци исплукувам шлајм и носот ми е затнат се сомневам на алергија од душекот на кој спијам. Можно е тоа да биде фрката?
Брату, ако почнал да ти се затнува носот во исто време кога си почнал душекот да го користиш, тогаш лесна работа. Фрлај тоа ѓубре пред да ти направи посериозни проблеми па да живееш цело време со капли за нос и спрејови. Ако не ти помине за брзо време, препорачливо е да си направиш алерго тест.Душекот е доста стар можеби над 10 години а јас пред 6 месеци почнав да спијам на него. На изглед ми изгледаше супер ама деновиве му направив минимално дупче и внатре има нешто налик на мувла...
Досега сум немал никакви проблеми прв пат ми се случува да бидам затнат 6 месеци... Едната ноздра можам да ја прочистам а другата освен со капки никако неможам. Чудно ми е што ноздрите се менуваат т.е сега ми е десната затната а после 5-6 часа ќе ми биде левата. И кога го секнам чувствувам како крцкање во носот.
Апетит нешто под просек а цигари не пушам воопшто.