- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.986
- Поени од реакции
- 74.056
Ееее и тоа да видиш...Како им се дозволува бе онака на скопје? кој ги држи толку ?
Рекетарите на власта е правиот одговор
Ееее и тоа да видиш...Како им се дозволува бе онака на скопје? кој ги држи толку ?
они може да дојдат само во тетово еднинствено онлајн, еден копиљ од овде чкембар да не го именувам кој, вака што се палаеше н а интернет коај дојде у тетово викаше "абе брат извини, јас само така пишувам, иначе ништо лично"!Порака за Чкембари на крај, ДОЈДЕТЕ ВО ТЕТОВО
не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.Бтв ако и Дрита ја рачунаме како Тетовски тим, следна година ќе има 4 прволигаши од Тетово.
За прв пат има највеќе прволигаши од некој друг град, а не од Скопје. Ако влезе утре и Еуромилк, ќе се изедначат Скопје и Тетово.
Мислам дека Дрита ќе си игра следна сезона, нема да се фузира со Слога.
Само ќе видиме КАДЕ ќе игра, претпоставувам во Гостивар...
Не сум сигурен баш, го прифатија како алтернативен терен мислам, за чат-пат по некој меч. За сите мечевине сум сигурен...не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.
Грешка сиАбе што ви е 100% ќе се фузираат со Слога
Ајде кладба сакаш ?Грешка си
СакамАјде кладба сакаш ?