Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Oдлично:)Сеа во случај да има допинг контрола ќе биде паметно да се скрие некаде Јорде:icon_lol:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.425
Поени од реакции
16.727
Колку ќејф ми се напраи шо идиотине на чело со Марковски ќе играат таму кај што им е местото.
Не ми се верува каква екипа со каков начин на функционирање има амбиции за играње у прва МФЛ.
Дебили!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Порака за Чкембари на крај, ДОЈДЕТЕ ВО ТЕТОВО :icon_mrgr:
они може да дојдат само во тетово еднинствено онлајн, еден копиљ од овде чкембар да не го именувам кој, вака што се палаеше н а интернет коај дојде у тетово викаше "абе брат извини, јас само така пишувам, иначе ништо лично"!
Копиљања препотентни и пред се арогантни!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
ФК Скопје и ФК Еуромилк се најселските екипи што постојат...
Т.е. ради уфилмани фаци што ги држат клубовите и имаат голема криминална моќ во државава...
Играчите си се океј...
А во минатото такви заебанции и во Ѓорче се случуваа ;)
Вардар, Работнички и Металург се пример на екипи каде што нема ни грам притисок од неслужбени лица, и ги има сите услови за фер игра...

Се надевам и Еуромилк ќе изгубат како магариња утре. Абе такви екипи треба во општинск лига да играат и никогаш да не мрднат ццц

А

Анноун

Гостин
poor Calz :(....................:pos:

Честитки за Тетекс . Нека тепаат ( во буквална смисла на зборот) Скопје у втора лига . :pos: Само да знаат дека стапот има два краја.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Бтв ако и Дрита ја рачунаме како Тетовски тим, следна година ќе има 4 прволигаши од Тетово.
За прв пат има највеќе прволигаши од некој друг град, а не од Скопје. Ако влезе утре и Еуромилк, ќе се изедначат Скопје и Тетово.

Мислам дека Дрита ќе си игра следна сезона, нема да се фузира со Слога.

Само ќе видиме КАДЕ ќе игра, претпоставувам во Гостивар...

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
Бтв ако и Дрита ја рачунаме како Тетовски тим, следна година ќе има 4 прволигаши од Тетово.
За прв пат има највеќе прволигаши од некој друг град, а не од Скопје. Ако влезе утре и Еуромилк, ќе се изедначат Скопје и Тетово.

Мислам дека Дрита ќе си игра следна сезона, нема да се фузира со Слога.

Само ќе видиме КАДЕ ќе игра, претпоставувам во Гостивар...
не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
не бе брат они ако не се фузираат ќе си играат во боговиње.на тој терен тетекс има играно неколку прволигашки средби.мислам дека ффм нема да им прави прроблем да си играат на својот стадион.
Не сум сигурен баш, го прифатија како алтернативен терен мислам, за чат-пат по некој меч. За сите мечевине сум сигурен...
Плус алтернативен на Тетекс беше во Брвеница, ама тогаш не беше во добра состојба теренот таму, па Тетекс-Вардар играа во Боговиње. Немаат ни трибина ни ништо...
Да направат трибинче и ќе се игра и таму...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Абе што ви е 100% ќе се фузираат со Слога

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Бтв утре има организирано еден автобус за Прилеп за фановите на Еуромилк од Горно Лисиче...
Ќе биде жесток меч...
Незнам дали Брацо ја има наместено :oops:

N

Nicky Santoro

Гостин
Да земам од маалово да соберам 15-20 души да направиме тим и да се фузираме :S
Ќе си играме една година во прва лига.Страшна држава сме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom